Ο Luca Cadalora σε στιγμιότυπο από το γκαράζ του Valentino Rossi.

Cadalora: Ο μαγικός Marquez τελείωσε!

Ώρα για δουλειά, γιατί τα θαύματα τελείωσαν! Αυτό και άλλα πολλά είπε ο Luca Cadalora, για τον υπεραθλητή Marc Marquez ο οποίος βρίσκεται στην δυσκολότερη φάση της καριέρας του; Τα λέει καλά ή πρέπει μήπως να… κάτσει στα αυγά του;

Ο Luca Cadalora είναι πρώην αγωνιζόμενος μοτοσυκλέτας και η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητη στους αγώνες, ακόμα και αν είναι κατά κάποιον τρόπο «έξω από τον χορό». Πριν λίγες μέρες, ο Cadalora μίλησε σε podcαst της Ιταλίας, καταθέτοντας την δική του γνώμη για τον Γολγοθά του Marc Marquez. Ο Cadalora δεν μάσησε τα λόγια του, χτυπώντας το καμπανάκι για τον 28χρονο Ισπανό, καθώς πιστεύει ότι η… τεράστια τύχη του, τελείωσε!
 
Ο Cadalora είπε, συγκεκριμένα: «Υπάρχουν στιγμές στην καριέρα ενός αναβάτη, που υπάρχει μια μαγεία και ότι κάνεις πάει καλά. Το έχω δοκιμάσει και εγώ, δεν ξέρεις καν γιατί αλλά όλα πάνε καλά και αισθάνεσαι τυχερός. Μετά έρχεται μια στιγμή, όπως μια πτώση με πιο σοβαρές συνέπειες, σαν έναν κακό τσακωμό με την κοπέλα σου ας πούμε, και η μαγεία σπάει (…) και αυτό είναι δύσκολο να το αποδεχθείς. Πρέπει όμως, πρέπει να αλλάξεις, δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα όπως πριν. Αν αλλάξεις, μπορείς ακόμα να κερδίσεις, αν όχι, θα έχεις μεγάλο πρόβλημα».
 
«Είναι σαν να πηγαίνεις από την εφηβεία, πρέπει να αλλάξεις, δεν είσαι παιδί πια. Ο Marquez ζούσε σε αυτή την μαγεία για 8 χρόνια, τώρα πρέπει να αλλάξει την προσέγγιση του στους αγώνες, από εδώ και εμπρός (…) είναι όμορφο να αισθάνεσαι ανίκητος, αυτή η μαγεία σε συναρπάζει, αλλά τελειώνει. Θα μπορούσε να είναι η σωστή στιγμή για αυτόν να κάνει κάτι διαφορετικό, να μειώσει τα ρίσκα και κατά την γνώμη μου, μπορεί να είναι πολύ γρήγορος όπως και να έχει» συμπλήρωσε ο Cadalora.