Τα δύο νέα μοντέλα της CFMoto: Αριστερά, το 650NK, δεξιά, το 400NK.

CFMoto: Νέα 650NK και 400ΝΚ

Δύο μοτοσυκλέτες που πιθανόν θα αποτελέσουν νέα μοντέλα της CFMoto, «ξετρύπωσαν» κατάσκοποι του εξωτερικού. Δείτε περισσότερα.

Το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BikeSocial κατάφερε να αποκαλύψει δύο φωτογραφίες και μια σημαντική πληροφορία, όσον αφορά νέα μοντέλα της CFMoto. Πιο συγκεκριμένα, οι μοτοσυκλέτες που βλέπετε εδώ, αποτελούν τα νέα CFMoto 650 NK και 400 ΝΚ, που θα γίνουν διαθέσιμα από το 2020.

Οι αλλαγές έχουν ως εξής: Αρχικά, τα μοντέλα φρεσκάρονται στην εμφάνιση, κυρίως στα πλευρικά πάνελ στο ύψος του ρεζερβουάρ καυσίμου που προσθέτουν σε οπτικό όγκο. Ακόμα, νέο εμπρός φτερό εξοπλίζει τα μοντέλα. Ακόμη, το 400NK φαίνεται ότι λαμβάνει νέο εμπρός φωτιστικό σώμα, όμοιο με αυτό του μικρότερου 250ΝΚ.

Οι Αγγλοι λένε ότι, σε τεχνικό επίπεδο, τα NK δεν αλλάζουν, με το μοντέλο των 400 κ.εκ. να παραμένει στους 41 ίππους και αυτό των 650 κυβικών, να αγγίζει τους 60.  To μεγαλύτερο μοντέλο αναμένεται επίσης να εξοπλιστεί με νέο πίνακα οργάνων ή καλύτερα, με TFT οθόνη, σαν και αυτή του 250NK ή του 400GT.

Τέλος, οι «πληροφοριοδότες» είναι βέβαιοι ότι τα μοντέλα θα δώσουν το παρόν, στην EICMA. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα…