• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Benelli TRK 502: Ολοκληρωμένο πακέτο περιπέτειας και για Α2 δίπλωμα

Benelli TRK 502: Ολοκληρωμένο πακέτο περιπέτειας και για Α2 δίπλωμα

O «φονέας γιγάντων» της Benelli, ένα από τα πιο επιτυχημένα Adventure μοντέλα διεθνώς στην μεσαία κατηγορία, αναβαθμίζεται με Euro 5 αλλαγές και ξυπνάει τη διάθεση για περιπέτεια ακόμα και στους αναβάτες με δίπλωμα A2.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

BENELLI: Πρόγραμμα Benelli Forever

Το Benelli TRK 502 κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση στις παγκόσμιες αγορές μοτοσυκλέτας, από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε. Φέρνοντας ένα γενναιόδωρο «πακέτο» περιπέτειας και για αναβάτες με δίπλωμα A2, γρήγορα εδραιώθηκε ως μια top επιλογή στην κατηγορία, κάνοντας διαρκή επιτυχία εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στην γειτονική Ιταλία, την «πατρίδα» της Benelliτο TRK αναδείχθηκε στην κορυφαία μοτοσυκλέτα σε πωλήσεις, εκτοπίζοντας μάλιστα «μεγαθήρια» άλλων εταιρειών με πιο μακροχρόνια παρουσία στην κατηγορία!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »
Για το 2021, το Benelli TRK 502 αλλά και η πιο «off-road» έκδοση του, TRK 502 X, αναβαθμίζονται στα σημεία. Και τα δύο μοντέλα αποκτούν συμμόρφωση με τις Euro 5 προδιαγραφές ρύπων, με νέα εξάτμιση, χρήση δευτερεύοντος κυκλώματος αέρα και νέα ρύθμιση στην ECU. Η ισχύς και η ροπή παραμένουν απαράλλαχτες, στους 47,6 ίππους και τα 4,7 kgm αντίστοιχα. Παράλληλα, η 1η σχέση του κιβωτίου είναι κοντύτερη. Το Benelli TRK 502 αποκτά τους ανανεωμένους διακόπτες που εξόπλιζαν και την έκδοση X, που φωτίζονται για ευκολότερο χειρισμό τις βραδινές ώρες. Αλλάζουν επίσης οι καθρέφτες, οι χούφτες και το τιμόνι, με το τελευταίο να είναι και ρυθμιζόμενο. Νέα είναι και η σχάρα αποσκευών, αλλά και η σέλα.


 
Η έκδοση TRK 502 X θα γίνει διαθέσιμη και σε μια περιορισμένη έκδοση με κίτρινο χρώμα, ενώ σε τεχνικό επίπεδο το μοντέλο παραμένει όμοιο. Το εμπρός πιρούνι έχει διάμετρο 50 χιλιοστών με διαδρομή 140 χιλιοστών, ενώ το αμορτισέρ πίσω είναι πλήρως ρυθμιζόμενο, με διαδρομή 62 χιλιοστών. Στα φρένα, δύο δίσκοι 320 χιλιοστών εμπρός συνεργάζονται με δαγκάνες δύο εμβόλων, ενώ ο πίσω τροχός φέρει δίσκο 260 χιλιοστών. Το σύστημα ABS είναι στον βασικό εξοπλισμό. Το βάρος του μοντέλου ανέρχεται στα 235 κιλά γεμάτο. 


 
Στο TRK 502, η διαδρομή του πίσω αμορτισέρ ανέρχεται στα 40 χιλιοστά. Ακόμα, το TRK 502 X έχει απόσταση 210 χιλιοστών από το έδαφος (σε σχέση με τα 190 της απλής έκδοσης), ενώ φυσικά φέρει ακτινωτούς τροχούς με τον εμπρόσθιο να είναι 19 ιντσών. Παράλληλα, το ύψος σέλας ανέρχεται στα 830 χιλιοστά στην απλή έκδοση και στα 860 χιλιοστά στην έκδοση X
 
Benelli TRK 502: 6.700 ευρώ
Benelli TRK 502 X: 6980 ευρώ


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »