Οι επίμαχες, αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Benelli SRK 600

Οι επίμαχες, αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Benelli SRK 600

Οι επίμαχες, αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Benelli SRK 600

Οι επίμαχες, αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου Benelli SRK 600

Benelli SRK600: Προ των πυλών

Επιβεβαιώνεται περαιτέρω η ύπαρξη ενός νέου μοντέλου street στα 600 κυβικά της Benelli, κάτι που ακούγεται τουλάχιστον από πέρσι το καλοκαίρι! Δείτε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό, ετοιμάζοντας νέα μοντέλα με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ και, όπως είχαμε μάθει και νωρίτερα, τους επόμενους μήνες θα δούμε περισσότερα μοντέλα. Τώρα, ειδησεογραφικά δίκτυα του εξωτερικού, εντόπισαν το νέο 4κύλινδρο street μοντέλο της εταιρείας, που ακούει στο όνομα SRK600 και είναι… σχεδόν έτοιμο!
 
Οι λίγες φωτογραφίες, μέτριας ανάλυσης, που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, δίνουν όπως και να έχει μια καλή εικόνα του νέου μοντέλου. Φυσικά, όπως περιμέναμε, ο κινητήρας είναι τετρακύλινδρος, αν και δεν αποκαλύπτεται τίποτα για την ισχύ του ή άλλα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τους ξένους δημοσιογράφους, συνθπολογίζοντας τις προδιαγραφές Euro 5, περιμένουμε περίπου 82 ίππους και ροπή της τάξης των 5,2 kgm.
 
Ραχοκοκαλιά της μοτοσυκλέτας είναι ένα πλαίσιο που φαίνεται να είναι υβριδικού τύπου, με τμήμα-χωροδικτύωμα εμπρός και αλουμινένια κομμάτια πίσω. Μάλιστα, στην φωτογραφία όπου μια πληθώρα SRK φαίνονται «γυμνά» στο εργοστάσιο, δεν αφήνεται καμία αμφιβολία για την μορφή του πλαισίου που θα έχει.
 
Στο εμπρός μέρος, βλέπουμε USD πιρούνι στην ανάρτηση και δισκόφρενα με δύο δίσκους και ακτινικές δαγκάνες, ενώ στο πίσω μέρος το αμορτισέρ εδράζεται στο πλάι και ενεργεί σε ένα –κατά τα φαινόμενα- αλουμινένιο ψαλίδι. Η μάσκα του μοντέλου είναι ενδιαφέρουσα καθώς θυμίζει πολύ, τα παλιότερα Kawasaki Z. Ακόμα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το Benelli SRK600 θα φέρει επίσης οθόνη TFT για την απεικόνιση των ενδείξεων και των οργάνων, ενώ θα εξοπλίζεται με keyless σύστημα ανάφλεξης και φωτιζόμενους διακόπτες!
 
Προς το παρόν, και με την πανδημία να μην έχει κοπάσει ακόμα, το πώς και πότε θα παρουσιαστεί το νέο Benelli SRK600 είναι ακόμα αίνιγμα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.