H αποκαλυπτική φωτογραφία του Benelli 600RR.

Benelli 600RR: Αυτό είναι το νέο 600άρι sport!

Αποκαλύπτεται μέσω μιας κατασκοπευτικής εικόνας, το νέο sport μοντέλο της Benelli, με το οποίο ξαναμπαίνει στην κατηγορία μετά από χρόνια. Δείτε τι γνωρίζουμε…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli, όπως γράφαμε και πριν λίγα 24ωρα, βρίσκεται σε μια φάση δημιουργικής έξαρσης και δεν είναι μυστικό, ότι πολλά νέα μοντέλα βρίσκονται σε ανάλογο πλάνο της εταιρείας. Σύμφωνα με τους Βρετανούς συναδέλφους της BikeSocial, αυτή η μοτοσυκλέτα εδώ είναι το νέο Benelli 600RR, μια μοτοσυκλέτα που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τους επόμενους μήνες, προκειμένου να μπει στην παραγωγή κατά τον Νοέμβριο.
 
Δείτε την μοτοσυκλέτα:  Το μοντέλο θα ακολουθεί την συνταγή των «sportbikes» των 600 κυβικών, δηλαδή δεν θα είναι ακραία «σκυφτό» όπως τα παλιότερα μοντέλα ή τα μεγάλα superbikes. Με βάση τα χαρακτηριστικά του, θα τοποθετηθεί στην ίδια κατηγορία με τα Honda CBR650R και Kawasaki Ninja 650, δηλαδή με μια μοτοσυκλέτα που θα είναι κατά κύριο λόγο sport, χωρίς όμως να γίνεται υπερβολική και άβολη έτσι ώστε να είναι εύχρηστη και στα καθημερινά σενάρια.
 
Η μοτοσυκλέτα θα χαρακτηρίζεται από έναν τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ο οποίος θα αποδίδει κάπου κοντά στους 80 ίππους. Με αυτή την ισχύ το 600RR τοποθετείται ανάμεσα στο Ninja 650 και στο CBR650, αν και αναμένεται να δούμε και την επίδραση των Euro5 προδιαγραφών στην απόδοση του μοντέλου αφού τα νούμερα αφορούν την έκδοση Euro4. To πλαίσιο θα είναι υβριδικής κατασκευής που θα συνδυάζει ένα τμήμα-χωροδικτύωμα, με αλουμινένια κομμάτια στο πίσω μέρος, στην έδραση του ψαλιδιού. Ενδιαφέρον είναι το ότι το μοντέλο εμφανίζεται στην φωτογραφία με δαγκάνες φρένων Brembo, κάτι που δημιουργεί προσδοκίες σε ένα βαθμό.
 
Η εξάτμιση του μοντέλου θα βρίσκεται στο κάτω του μέρος και θα εξέρχεται κεντρικά και στο δεξιό μέρος, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, το μοντέλο θα έχει πολλές ηλεκτρονικές αναβαθμίσεις. Μένει μόνο να το δούμε και στην πραγματικότητα.