Τα δύο δίκυκλα της BRP, ονόματι CP1 και CP2 για το scooter και την μοτοσυκλέτα αντίστοιχα.

BRP: Παρουσίασε νέα ηλεκτρικά δίκυκλα

Νέες προτάσεις στην ηλεκτροκίνηση παρουσίασε το τμήμα οχημάτων της Bombardier, και ανάμεσα σε αυτές εντοπίστηκαν και δύο δίκυκλα. Δείτε περισσότερα.

Η Bombardier είναι ένας βιομηχανικός κολοσσός, που μεταξύ άλλων κατασκευάζει και τρένα, αλλά και βαρέα οχήματα, ωστόσο δραστηριοποιείται και στον κλάδο των οχημάτων διασκέδασης, εξού και το τμήμα της με το όνομα BRP. Προέρχεται από τις λέξεις Bombardier Recreational Products, δηλαδή «προϊόντα αναψυχής».

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, στο Las Vegas της Αμερικής, η BRP πραγματοποίησε την παρουσίαση προϊόντων για το 2020, στην οποία αποκάλυψε 7 νέα οχήματά της. Ανάμεσα λοιπόν σε ένα kart, ένα jetski και τρία τρίτροχα οχήματα, η BRP επέδειξε και ένα μικρό ηλεκτρικό scooter αλλά και μία naked μοτοσυκλέτα.

Η BRP δεν προχώρησε ωστόσο σε καμία δημοσίευση τεχνικής φύσης, σχετικά με τα δύο νέα δίκυκλά της, κάνοντας σαφές ότι μιλάμε για concept οχήματα. Όπως λένε και οι δημοσιογράφοι εξ Αμερικής, τα δίκυκλα  αυτά έχουν τις ονομασίες CP1 (το scooter) και CP2 (η naked μοτοσυκλέτα) και έχουν δοκιμαστεί ήδη στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη!

Ειδικά η τελευταία φράση σημαίνει, λοιπόν, ότι ο Καναδικός γίγαντας της Bombardier ρίχνει ματιές και προς την δίκυκλη ηλεκτροκίνηση, η οποία είναι πολλά υποσχόμενη (προς το παρόν) για τα επόμενα χρόνια, αλλά και σε δυνατές στο δίκυκλο αγορές όπως η Ευρώπη. Περιμένουμε και περισσότερεος πληροφορίες επί τούτου...