Στιγμιότυπο από το νέο teaser video της BMW

BMW: Νέο video για τα S1000XR/F850XR!

Την παρουσία ενός… δεύτερου μοντέλου που θα πλαισιώνει το S1000XR, υπονοεί η BMW με νέο teaser video που δημοσίευσε. Δείτε περισσότερα…

To ότι η BMW θα αποκαλύψει ένα νέο S1000XR στην EICMA είναι πασίγνωστο και σχεδόν… επίσημα επιβεβαιωμένο πλέον. Μετά το τελευταίο teaser της εταιρείας με σαφές υποννοούμενο στον τετρακύλινδρο κινητήρα (δείτε το εδώ), οι Βαυαροί δημοσίευσαν ένα ακόμα.

Αυτή την φορά, στο εξαιρετικά σύντομο κλιπ, οι μοτοσυκλέτες είναι 2. Με το σλόγκαν «every corner is teasing you» (κάθε στροφή σε προκαλεί) η BMW αφήνει να εννοηθεί ότι η γκάμα του XR επεκτείνεται. (Δείτε το βίντεο στο twitter με ένα κλικ εδώ)

Σίγουρα πολλοί θα θυμηθείτε ότι μια μοτοσυκλέτα που περιμένουμε ανελλιπώς από την BMW, είναι η υποθετική F850RS, που αποκαλύφθηκε σε 3D σχέδια νωρίτερα μέσα στο έτος και διαψεύσθηκε… όπως όπως, από την BMW (δείτε τις ανάλογες ειδήσεις εδώ και εδώ). Τι να περιμένουμε λοιπόν; Καλά το μεγάλο S1000XR, όσον αφορά το μικρότερο μοντέλο όμως, τι ακριβώς θα δούμε; Θα ακολουθήσει η BMW την άποψη του 9cento concept; Το νέο μοντέλο θα ονομάζεται F850RS ή F850XR; Ο χρόνος μόνο θα δείξει.