Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν για την επερχόμενη εκδοχή του BMW Definition CE 04.

Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν για την επερχόμενη εκδοχή του BMW Definition CE 04.

Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν για την επερχόμενη εκδοχή του BMW Definition CE 04.

BMW: Ιδού το Definition CE 04 παραγωγής!

«Ανακαλύφθηκαν» τα σχέδια για το ηλεκτρικό scooter της BMW που παρουσιάστηκε ως concept το φθινόπωρο, παραπέμποντας στην έκδοση παραγωγής που έρχεται. Δείτε περισσότερα…

Τον Νοέμβριο, η BMW αποκάλυψε το μοντέλο Defitinion CE 04, ένα ηλεκτροκίνητο scooter με το βλέμμα στο μέλλον και με πρωτότυπη σχεδίαση που εξυπηρετούσε τον καινοτ΄πομο χαρακτήρα του. Φαίνεται πως η BMW ωθεί το μοντέλο προς την παραγωγή, αφού αμερικανικά και όχι μόνο μέσα αλίευσαν πολλαπλά σχέδια, που δείχνουν το μοντέλο σε μορφή παραγωγής.
 
Κοιτάζοντας τις εικόνες, το… ενθαρρυντικό είναι ότι η BMW δεν αποκλίνει σχεδόν καθόλου από την σχεδίαση του concept, το οποίο ήταν αναμφίβολα εντυπωσιακό. Λεπτομέρειες όπως η ύπαρξη καθρεφτών και βάσης πινακίδας, προδίδουν τον προσανατολισμό του συγκεκριμένου μοντέλου. Οι υπόλοιπες διαφορές είναι πραγματικά σε επίπεδο λεπτομέρειας και πρακτικά, είναι ελάχιστες.
 
Αν προσέξετε και την φωτογραφία της πίσω όψης, φαίνεται πως το μοντέλο θα φέρει τουλάχιστον ένα ντουλαπάκι ποδιάς, αλλά και παροχές ρεύματος στην διάθεση του αναβάτη. Η σέλα, παραμένει σε φιλοσοφία «bench», δηλαδή μονοκόμματη και ευθύγραμμη.
 
Για όσους δεν το είχαν δει τότε, το Definition CE 04 Concept πρότεινε ξεχωριστές λύσεις πρακτικότητας, όπως μεγάλο χώρο αποθήκευσης στο κέντρο του που γίνεται προσβάσιμνος από τα πλάγια, ενώ η μπαταρία έχει τοποθετηθεί στο πάτωμα για εξοικονόμηση χώρου και μείωση του βάρους.  Προς το παρόν, η BMW εξακολουθεί να μην αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες, για την ισχύ ή την αυτονομία του μοντέλου. Περιμένουμε και περισσότερα.

(Πηγή: Motorcycle.com)
 

  • Τασος

    Ο Batman.. ειχε το BatMobil. O βοηθος του, Robin, εχει αυτο.. χχαχαχαχχαχαχα Αυτα γινονται, οταν σε μια εταιρεια βαζεις για Chief Designer το γαμπρο σου.. Η απολυση του σχεδιαστη, επρεπε να σπασει το φραγμα του ηχου. Και ολα αυτα, με τιμες BMW.