H ειδική Harley-Davidson Street Bob των Game Over Customs.

Αυτή η Harley-Davidson είναι κυριολεκτικά χρυσή

Μια Street Bob του 2019 custom-άρεται σε μεγάλο βαθμό και μετατρέπεται σε κόσμημα, αφού ο δημιουργός της την έντυσε στα χρώματα του μαύρου και του πραγματικού χρυσού! Δείτε περισσότερα…

ΟΚ, μία Harley-Davidson που δέχεται custom πινελιές δεν είναι απαραίτητα κάτι το… καινούργιο. Ωστόσο, μια Harley με πραγματικό χρυσό επάνω της, είναι κάτι άλλο! Η μοτοσυκλέτα αυτή δημιουργήθηκε από τους πασίγνωστους Πολωνούς customizers του οίκου Game Over Customs, οι οποίοι έχουν γίνει γνωστοί για τις ακραίες δημιουργίες τους. Βασίζεται πάνω σε μια Street Bob του 2019 και έχει το όνομα: «New York - Rzeszow Motorcycle», τιμώντας δύο πόλεις μαζί: Την Νέα Υόρκη και την πόλη Rzeszow της Πολωνίας.

Τα χρώματα του μαύρου και του χρυσού θυμίζουν τις εποχές δόξας της Νέας Υόρκης, με το Art Deco και την Jazz μουσική στο προσκήνιο και τους ουρανοξύστες να ορθώνονται ο ένας μετά τον άλλο. Στους τροχούς, οι GOC έχουν δημιουργήσει απεικόνιση των ουρανοξυστών της Αμερικανικής πόλης, πάνω στο δεξιό καπάκι της μοτοσυκλέτας βρίσκεται το λογότυπο των New York Yankees, ενώ στο τεπόζιτο απεικονίζονται τόσο τα αρχικά της Νέας Υόρκης όσο και η γέφυρα του Brooklyn. Η εξάτμιση έχει μάλιστα την μορφή του κτιρίου της Chrysler, ενώ στο μπροστινό σύστημα μια επιγραφή τιμά τα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Μεταξύ των υλικών χρησιμοποιήθηκαν και φύλλα χρυσού 24 καρατίων, χαρίζοντας μια μοναδική εμφάνιση στην μοτοσυκλέτα.

Παράλληλα, μαζί με την πόλη της Νέας Υόρκης, οι GOC τοποθέτησαν και έναν φόρο τιμής στο μνημείο της Πολωνικής Επανάστασης, το οποίο εμφανίζεται ανάμεσα στα κτίρια στις ζάντες της μοτοσυκλέτας, αλλά και την κατασκευή σαν γέφυρα που βρίσκεται στην πίσω ανάρτηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα της GOC χρειάστηκε 260 ώρες στο μηχανουργείο, προκειμένου να δημιουργηθούν τα μεταλλικά και τα χρυσά κομμάτια του μοντέλου!