Η επίμαχη εικόνα της Aprilia για την εμφάνιση των νέων μοντέλων scooter.

Aprilia: Έρχονται νέα μοντέλα scooter

Το ντεμπούτο ενός η δύο νέων scooter ετοιμάζει η Aprilia, για τους επόμενους μήνες. Τι θα δούμε; Διαβάστε όσα γνωρίζουμε προς το παρόν…

Η Aprilia, παραδοσιακά, είχε παρουσία στα scooters, ενώ μάλιστα πριν από αρκετά πλέον χρόνια, είχε και γκάμα που εκτεινόταν από μικρού κυβισμού μοντέλα, μέχρι Maxi scooters. Εδώ και αρκετό καιρό, η εταιρεία έχει εστιάσει την προσοχή της στις μοτοσυκλέτες, χωρίς κάτι «δυνατό» στην κατηγορία των scooters. Φαίνεται όμως ότι αυτό αλλάζει σύντομα.
 
Πιο συγκεκριμένα, μια εικόνα-teaser για νέα scooters από την εταιρεία, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, στα Ινδικά μέσα ενημέρωσης. Όπως βλέπετε, στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή ενός σπορ scooter, μαζί με την επιγραφή «Σχεδιασμένο για το μέλλον» και την υπόσχεση ότι «έρχεται σύντομα». Τι συμβαίνει λοιπόν;
 
Έγκυρες πηγές τόσο από την Ασία, όσο και από την Αμερική, κάνουν λόγο για ένα νέο scooter με την ονομασία SRX, που θα γίνει διαθέσιμο σε εκδόσεις 125 και 160 κυβικών. Από αυτά, το μεγαλύτερο λέγεται ότι θα έχει ψηφιακά όργανα  (πιθανότατα οθόνη TFT), συνδεσιμότητα Bluetooth, φωτισμό LED και τροχούς 12 ιντσών.
 
Οι κυβισμοί των 125 και 160 κυβικών είναι πολύ κοντά, άλλωστε, στην πολιτική εταιρειών που παράγουν scooters και τα διαθέτουν στην Ευρώπη (όπως π.χ. η Piaggio ή η Honda), καθώς τα μεν 125 κυβικά είναι κατάλληλα για κατόχους Α1 διπλώματος, ενώ τα 160 κυβικά προσφέρουν περισσότερη ισχύ, απευθυνόμενα σε ήδη κατόχους διπλώματος μοτοσυκλέτας που θέλουν ένα commuter.
 
Μπορεί το νέο μοντέλο να φτάσει και στην Ευρώπη; Θα δείξει, αφού προς το παρόν δεν γίνονται περισσότερα γνωστά. Η Aprilia έχει ανακοινώσει ότι το νέο scooter, θα αποκαλυφθεί τον Νοέμβριο.