Παρελθόν θα αποτελεί για την Aprilia, από του χρόνου, ο Sam Lowes.

Aprilia: Διώχνει τον Sam Lowes

Εκτός της ομάδας της Aprilia βρέθηκε ο Sam Lowes, ο οποίος δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες αλλά και την προθεσμία για βελτίωση, που του δόθηκε από την ομάδα.

Η Aprilia ανακοίνωσε ότι θα αποδεσμεύσει τον Sam Lowes, στο τέλος της φετινής σεζόν, από τα καθήκοντά του στην ομάδα. Ο Lowes είχε αποδώσει ακτώτερα του αναμενομένου στην παραμονή του στην ομάδα, και αυτός ήταν και τελικά ο λόγος που ο Βρετανός εξωθείται σε αποχώρηση.

Ο Lowes αυτή την στιγμή θα είναι δύσκολο να βρεί κάποια άλλη στέγη, καθώς το συμβόλαιό του έληγε το 2018, ενώ ο ίδιος ο Romano Albesiano, διευθυντής αγώνων της Aprilia, είχε δηλώσει τα εξής: «ο Sam έχει δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης, ελπίζω πραγματικά ότι θα μας δείξει περισσότερα στους επόμενους δύο αγώνες , έτσι ώστε να του δώσουμε την τελική επιβεβαίωση».

Στην θέση του Lowes επιβεβαιώθηκε ότι θα τοποθετηθεί ο αναβάτης της Pramac Ducati, Scott Redding, o οποίος θα φύγει από την ομάδα καθώς έρχεται στην θέση του ο Jack Miller, αναβάτης της Marc VDS. O Redding ήταν ένας από τους πιλότους που είχε ακόμη αμφιβολίες για το μέλλον του στα paddocks της μεγάλης κατηγορίας, καθώς με αυτή την μεταγραφή ο έτερος ¶γγλος αγωνιζόμενος πραγματοποιεί την επιθυμία του, να παραμείνει στο χώρο.