Απίστευτο ρεκόρ από τον Martin στις κατατακτήριες της Αυστραλίας

Απίστευτο ρεκόρ από τον Martin στις κατατακτήριες της Αυστραλίας

Ο Jorge Martin έκανε επίδειξη δύναμης στις κατατακτήριες του Grand Prix της Αυστραλίας, κατακτώντας την Pole Position και διαλύοντας το προηγούμενο ρεκόρ γύρου

Πρώτες Κατατακτήριες


Το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων θα άφηνε σίγουρα κάποιους παραπονεμένους, καθώς κάθε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας από το 2016 και μετά βρίσκονταν εκεί, με μόνο 2 θέσεις να δίνουν την πρόκριση. 

Αρχικά ήταν οι Francesco Bagnaia και Fabio Quartararo που βρέθηκαν στις 2 πρώτες θέσεις, όμως σύντομα τους ξεπέρασαν οι Augusto Fernandez και Marc Marquez. Mε το τέλος των πρώτων εξόδων, ο Bagnaia είχε καταφέρει να περάσει στη 2η θέση, ενώ όταν οι αναβάτες ξαναβγήκαν στην πίστα για τις τελευταίες επιθέσεις ο Ιταλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022 πέρασε στην πρώτη θέση. Η μάχη για τη δεύτερη θέση πρόκρισης είχε ανάψει μεταξύ των Augusto Fernandez και Marc Marquez, με τον Ισπανό της Repsol Honda ακολουθώντας τον Fernandez να καταφέρνει να πάρει την πρόκριση.

Όσο για τον Fabio Quartararo, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο Γάλλος της Yamaha, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2021 να αναγκάζεται να ξεκινήσει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από την 17η θέση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »