Ανώτερο service για το Piaggio σου

Το δίκτυο πιστοποιημένων σημείων τεχνικής υποστήριξης της Piaggio μεγαλώνει. Δες τι είναι το Prime Service και τι οφέλη προσφέρει.

Το Prime Service είναι ένα πρόγραμμα παροχής υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσιών σε κατόχους Piaggio, που στόχο έχει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών. Το δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων που ανήκει στο Prime Service απασχολεί ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς, ώστε να εξασφαλίζεται ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με αυστηρά πρωτόκολλα. Αυτό εγγυάται την καλή λειτουργία του δικύκλου και κατ` επέκταση την ασφάλεια του αναβάτη. Τα τελευταίας γενιάς διαγνωστικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται παρέχουν ολοκληρωμένη εικόνα όλων των επιμέρους συστημάτων του δικύκλου και επιτρέπουν τον άμεσο εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων, ώστε το scooter να περάσει στο συνεργείο το λιγότερο δυνατό χρόνο.

Η τελευταίες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στα σύγχρονα scooter της Piaggio, επιβάλουν το προσωπικό να λαμβάνει συνεχή εκπαίδευση, ενώ τα σεμινάρια που πραγματοποιούν οι μηχανικοί καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Πριν την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας, ο πελάτης ενημερώνεται αναλυτικά για το κόστος, ενώ μετά το πέρας των εργασιών λαμβάνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν.      



Ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime Service, καθώς πρέπει να πληρούνται πολύ αυστηρές προϋποθέσεις σχετικά με τις διαδικασίες και τον τρόπο που ακολουθούνται. Η εταιρεία Piaggio Μάργαρης (Scooterland) είναι ένα από αυτά, που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι το scooter σας βρίσκεται σε καλά χέρια. Επίσης, στη Scooterland θα βρείτε γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά, που διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία του scooter. Ακόμη, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να κάνετε test ride στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Πετρουπόλεως 36 – Ίλιον
ΤΗΛ. 210 2692585
www.scooterland.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00