Aνετη νίκη του Martin στον αγώνα Sprint της Ταϊλάνδης

Aνετη νίκη του Martin στον αγώνα Sprint της Ταϊλάνδης

Κακή εκκίνηση από Bagnaia, με τον Martin να το εκμεταλλεύεται στο έπακρο, καθώς οδήγησε τον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. Η διαφορά μεταξύ τους πλέον στους 18 βαθμούς.

Με τη βροχή τελικά να μην κάνει την εμφάνισή της το Σάββατο, οι αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας βγήκαν στην πίστα της Buriram στην Ταϊλάνδη για τον αγώνα Sprint του 17ου Grand Prix της χρονιάς. 

Όταν έσβησαν τα φώτα, ο Jorge Martin πρώτος, με τους Luca Marini, Aleix Espargaro και Brad Binder να ακολουθούν. Ο Βinder έκανε γρήγορα μια κίνηση για να περάσει τον Aleix στον 2ο γύρο. Εν τω μεταξύ ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Pecco Bagnaia, είχε κάνει μια κακή εκκίνηση και είχε μείνει πίσω, προσπαθώντας να μπει στις βαθμολογούμενες θέσεις. 

Μπροστά ο Martin είχε αρχίσει να ανοίγει τη διαφορά, η οποία έφτασε τα 1,3 δευτερόλεπτα στον έκτο γύρο και τα 2.1 δευτερόλεπτα στον 10. Στους τελευταίους γύρους ο Ισπανός της Prima Pramac Ducati χαλάρωσε το ρυθμό του για να αποφύγει κάποιο λάθος τύπου Ινδονησία και τελικά πήρε μια άνετη νίκη, μειώνοντας τη διαφορά του από τον Bagnaia. 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »