Ματαιώνεται για μια ακόμη χρονιά ο θρυλικός αγώνας του Isle of Man.

Ακυρώθηκε το Isle of Man TT 2021!

Δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε του χρόνου, ο αγώνας ΤΤ του Isle of Man, μετά από την φετινή του ακύρωση λόγω της πανδημίας. Δείτε περισσότερα.

Δυστυχώς οι συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού αρχίζουν να επεκτείνονται «επίσημα» και στους αγώνες του 2021. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε πριν μόλις λίγα λεπτά, ότι ο θρυλικός TT του Isle of Man για το 2021, ματαιώνεται.
 
Φέτος, ο αγώνας είχε επίσης ακυρωθεί, στα πλαίσια των μέτρων για την αναστολή της διάδοσης του COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας. Τώρα η κυβέρνηση του νησιού ανακοίνωσε την νέα ματαίωση, σε μια προσπάθεια να προστατευτούν οι κάτοικοι του νησιού, οι εργαζόμενοι για τον αγώνα που θα έφταναν στο νησί και από άλλες χώρες αλλά φυσικά και των θεατών.
 
Ανακοινώθηκαν επίσης οι «προβλεπόμενες» ημερομηνίες της διεξαγωγής του αγώνα του 2022, ο οποίος προγραμματίζεται για το διάστημα 28 Μαΐου-11 Ιουνίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κυβέρνηση του Isle of Man επισήμανε ότι, προς το παρόν, οι αγώνες Classic TT και Manx Grand Prix ΔΕΝ ακυρώνονται, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, για το 2021.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται.