Το Streetfighter α λα... Moxiao, ή η MX500.

Το Streetfighter α λα... Moxiao, ή η MX500.

Το MX650, με προφανή ομοιότητα στην Ducati Panigale V4.

Το MX650, με προφανή ομοιότητα στην Ducati Panigale V4.

  • Το Streetfighter α λα... Moxiao, ή η MX500.
  • Το MX650, με προφανή ομοιότητα στην Ducati Panigale V4.

Ακόμα μια κινέζικη φωτοτυπία: Ιδού το Moxiao «Streetfighter»

H Ducati κατασκευάζει φοβερά ποθητές μοτοσυκλέτες, σε επίπεδο που κάνει μερικούς να… παρανομήσουν, για μια γεύση του Italian exotica!

Η εταιρεία Moxiao είναι μια μάρκα μοτοσυκλετών που, επανειλημμένα, έχει υποπέσει στο ατόπημα της στυγνής και στεγνής αντιγραφής, μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρείας. Είτε το κάνει για να έχει μια… ελπίδα να πουλήσει, είτε έχει βρει έναν απίστευτο τρόπο να διαφημίζεται, η Moxiao εμφάνισε δυο ακόμα μοτοσυκλέτες που θα συζητηθούν.


Το MX650, με προφανή ομοιότητα στην Ducati Panigale V4.

Το MX650, με προφανή ομοιότητα στην Ducati Panigale V4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Σχεδόν… πιστά αντίγραφα της Panigale V4 και Streetfighter V4!

Οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν τις εξής ονομασίες, MX650 και MX500. Η πρώτη, όπως βλέπετε και από την εικόνα, είναι μια σχεδόν φτυστή αντιγραφή της Panigale V4, τουλάχιστον στα σημεία που έχει περισσότερη σημασία. Φυσικά, με μια ματιά παραπάνω, δεν κρύβεται ότι μιλάμε για μια αντιγραφή, αφού οι λάθος λεπτομέρειες φαίνονται, κάνοντας τελικά την μοτοσυκλέτα να μοιάζει με ένα πλαστικό παιχνίδι. Στα ίδια και ίσως… χειρότερα, ακολουθεί και η MX500, η οποία θυμίζει την Streetfighter V4. Και πάλι, εννοείται, χωρίς να είναι 1005 ρέπλικα, αφού οι ανακρίβειες φαίνονται στην δεύτερη ματιά.
 

Με μοτέρ-κλώνους 60 και 44 ίππων

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται από δικύλινδρους κινητήρες, ισχύος 60 και 44 ίππων για το 650 και το 500 αντίστοιχα, με τις ονομασίες των μοντέλων να αντιστοιχούν στον κυβισμό τους. Αν σας θυμίζει κάτι η αντιστοιχία και η ισχύς, έχετε δίκιο: Οι δύο κινητήρες εμπνέονται από αυτούς των Kawasaki ER-6 και Honda CB500, αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο μοτοσυκλέτες που, όποιες και να είναι οι προθέσεις τους, φαίνεται πολύ γρήγορα τι πραγματικά είναι. Εσείς θα επιλέγατε να κυκλοφορήσετε με κάτι τέτοιο;