net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολύ δυνατός ο κινητήρας, ίσως ο δυνατότερος στα 250 κυβικά, ενώ μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα και μοτέρ 300 κυβικών.

Κινητήρας: Δυνατός και γραμμικός

Κρατώντας πατημένη μια από τις μανέτες των φρένων, πιέζουμε τη μίζα, και το S3 Advance έρχεται στη ζωή. Ο ψεκασμός μεταφράζεται σε άμεσο ρελαντί, και σε άριστη τροφοδοσία, ανεξαρτήτως καιρικών ή υψομετρικών συνθηκών.

Ο τρόπος με τον οποίο επιταχύνει το S3 χαμηλά έχει μια (υπολογισμένη) ελαφριά καθυστέρηση που δεν γίνεται όμως ποτέ ενοχλητική, καθώς η ώθηση είναι συνεχής, ενώ από τις μεσαίες και ψηλές στροφές χορταστική έως εντυπωσιακή. Κρατώντας ανοιχτό το γκάζι, το κοντέρ θα δείξει έως και 140χλμ/ώρα, δίχως να υποφέρει πουθενά από κραδασμούς, τρύπες ή λαχανιάσματα. Αντίθετα, η καμπύλη της ιπποδύναμης είναι μεν ήπια, είναι όμως ταυτόχρονα γεμάτη, όπως θα διαπιστώσετε και στις ανηφόρες. Εμείς, με αναβάτη, συνεπιβάτη και φορτίο, ανεβαίναμε την παρατεταμένη ανηφόρα της Εθνικής Οδού στο ύψος του Αγίου Στεφάνου, και το κοντέρ δεν έλεγε να πέσει κάτω από τα 130. Αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό. Σε κατηφόρα θα περάσετε και τα 150χλμ/ώρα. Με λίγα λόγια, η απόδοση του κινητήρα του S3 Advance κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική για τα 250 κυβικά του scooter (πιθανώς να πρόκειται για το δυνατότερο 250 της αγοράς, ενώ δείχνει ικανός να βάλει τα γυαλιά ακόμα και σε αρκετούς 300άρηδες), μην αφήνοντας κανένα παραπονεμένο!

Τέλος, να μην παραλείψουμε να τονίσουμε το πόσο καλά λειτουργεί και το ψυγείο στο S3, αφού ακόμα και σε πολύ ζεστές μέρες, η θερμοκρασία δεν έφτασε ποτέ στη μέση!

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ