net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανέμορφο το οπίσθιο φωτιστικό σώμα, που λόγω μεγέθους σας κάνει ορατούς, ανεβάζοντας τον πήχη της ασφάλειας.

Όργανα που θυμίζουν αντίστοιχα αυτοκινήτου πολυτελείας. Και στροφόμετρο, και δείκτης θερμοκρασίας, καυσίμου, κλπ.

Ο κεντρικός διακόπτης λάμπει από την απουσία τρύπας για το ανύπαρκτο κλειδί. Το S3 έχει keyless σύστημα εκκίνησης.

Ξεχωριστή η μούρη του S3 Advance, όμορφη και επιθετική. Με κεντρικά τοποθετημένο προβολέα και εκατέρωθεν led σώματα.

Sport πινελιά, ο δίσκος «μαργαρίτα» στο μπροστινό τροχό. Πολύ δυνατά τα φρένα, και με άριστη αίσθηση.

Αισθητική/Ποιότητα: Προχωρημένο και καλαίσθητο

Πρώτα από όλα, από οτιδήποτε άλλο, θα προσέξετε τη μούρη του S3. Αισθητικά πρόκειται για θρίαμβο, αφού ο κεντρικά τοποθετημένος προβολέας πλαισιώνεται από δύο ιδιαίτερα επιθετικούς σχηματισμούς από led προβολείς που βγάζουν ένα ψυχρό μπλε χρώμα.

Ταυτόχρονα, η μάσκα προεκτείνεται πάνω από τους πλάγιους προβολείς, σχηματίζοντας επιθετικά φρύδια, που αγριεύουν την όψη του Daelim. Τέλος, τα φλας δίνουν κι αυτά μια έξτρα αγριάδα στο κορεάτικο scooter, λόγω του design τους. Από το πλάι τώρα, το S3 διαθέτει μια σχετικά συμβατική κοψιά, αν και έχει γίνει έξυπνη χρήση του μαύρου (πλαινά φιλέτα κάτω από τη σέλα), ώστε να μειώνεται εντυπωσιακά η αίσθηση του όγκου. Από την πλευρά της εξάτμισης, το μεγάλο τελικό κάνει μεν αισθητή την παρουσία του, αλλά και εδώ το μαύρο χρώμα του αφαιρεί και πάλι όγκο. Στο πίσω μέρος, το τεράστιο φωτιστικό σώμα ανεβάζει την ασφάλεια στα ύψη (αδύνατο να μη σας δουν, και επίσης αδύνατο να μη σας δουν να φρενάρετε), ενώ τα φλας διαθέτουν, όπως και μπροστά, διάφανα κρύσταλλα, και συνεισφέρουν στην άψογη αισθητική του scooter. Ο δίσκος μαργαρίτα μπροστά δίνει ένα sport αέρα στην κατασκευή, sport αέρας που ενισχύεται και από το μαύρο περίγραμμα γύρω από τα μπροστινά φωτιστικά σώματα, αλλά και από το κόκκινο σιρίτι στη ραφή της σέλας.

Πάνω στο S3, θα βρείτε τρισδιάστατα το λογότυπο της Daelim, αλλά και το S3 Advance. Η κορεάτικη εταιρεία έχει δείξει προσοχή στη λεπτομέρεια, και αυτό φαίνεται παντού. Ρίξτε και μια ματιά στον πολύ όμορφο αυτοκινητάδικο σχεδιασμό αλλά και φωτισμό των οργάνων, αλλά και στον φωτισμό του περιγράμματος του κεντρικού διακόπτη, και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ