LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, στην τελευταία σεζόν της καριέρας του, ο Casey Stoner.

Προσγειώνεται στο Motegi o Stoner

Ενάμισι μήνα μετά τον τραυματισμό του στην Indianapolis, ο Casey Stoner επιστρέφει στο ιαπωνικό Grand Prix, το προσεχές Σαββατοκύριακο και δηλώνει ενθουσιασμένος.

 
Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής μετρά αντίστροφα για να πει αντίο στο MotoGP (όπως ο ίδιος έχει ανακοινώσει) και οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τον ίδιο, όσο και τους πολυάριθμους θαυμαστές του. Ο Αυστραλός θα δώσει κανονικά το παρών στο Motegi και μοιάζει σαν το θηρίο στο κλουβί!

«Δεν έχω πολλά νέα, από την προηγούμενη εβδομάδα. Έχω επιστρέψει στο σπίτι και φτιάχνω τις βαλίτσες μου για την Ιαπωνία. Θα φτάσουμε την Τέταρτη και θα πάμε απευθείας στην πίστα για να συναντηθώ με τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω την ομάδα μου ξανά. Στη συνέχεια πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον αστράγαλό μου και να δω πως θα είναι η κατάσταση μετά την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Πραγματικά θέλω να πάω στην Ιαπωνία και να οδηγήσω για λογαριασμό της Honda εντός έδρας», έγραψε ο ο Stoner στο blog της Repsol Honda.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ