Οι καλύτερες βόλτες στη σέλα του Χ10 είναι οι βραδινές. Ο λόγος βρίσκεται, φυσικά, στα φωτιζόμενα χειριστήρια και τον αχνό μπλε φωτισμό της ψηφιακής οθόνης στον πίνακα οργάνων που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αίσθηση πολυτέλειας. Θέλεις να τα βλέπεις και αυτές είναι οι μοναδικές ώρες που μπορείς. Τα υπόλοιπα χαρίσματά του ιταλικού scooter μπορούν να εκτιμηθούν οποιαδήποτε άλλη στιγμή.
Το Χ10 είναι ένα πολύ προσεγμένο scooter και αυτό έχει αντίκτυπο στην αίσθηση που αφήνει στον αναβάτη ειδικά εν κινήσει. Θυμίζει αμυδρά λιμουζίνα, στην άνεση αλλά και την συνολική ποιότητα λειτουργίας κρατώντας τον αναβάτη του φρέσκο και ξεκούραστο. Αυτός θα παραμείνει έτσι και στο κέντρο της πόλης, αρκεί να μην προσπαθήσει να «στραμπουλίξει» το X10 ανάμεσα στα αυτοκίνητα σε ώρα αιχμής. Αν και το ζύγισμά του είναι καλό, το μήκος και το μεταξόνιο που ξεπερνά τα 1,6 μ. (!) δεν κρύβονται και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να γρατσουνίσεις τα ποιοτικά βαμμένα πλαστικά του πάνω σε κάποιο προφυλακτήρα. Εδώ να σημειώσουμε ότι, παρά την καλή συνολικά απόδοση των ελαστικών, η σχέση τους με τις λευκές λωρίδες του δρόμου δεν κινείται στα ίδια επίπεδα και θα πρέπει δείξετε λίγη παραπάνω προσοχή όταν περνάτε πλαγιασμένοι από πάνω τους.
Στον ανοιχτό δρόμο, η αίσθηση της λιμουζίνας παραμένει. Με το X10 θα καλύψετε μικρές η μεγάλες αποστάσεις με χαρακτηριστική άνεση, 140-150 χλμ./ώρα στο κοντέρ και πολύ καλή προστασία από τον αέρα. Μόνο κοντά στην τελική το πλαίσιο θα εμφανίσει μια ανεπαίσθητη ταλάντωση, αν επιχειρήσετε να αλλάξετε κατεύθυνση πολύ γρήγορα. Στο επαρχιακό δίκτυο, το Χ10 εξακολουθεί να ικανοποιεί με τη συμπεριφορά του. Ο αναβάτης κάθεται πιο κοντά στον πίσω από ό,τι στον εμπρόσθιο τροχό και αυτό το λαμβάνει και σαν αίσθηση, αφού νιώθει το μπροστινό μέρος λίγο απόμακρο.
Η αίσθηση από τον εμπρόσθιο τροχό μπορεί να μην είναι τόσο άμεση, ωστόσο, το X10 αντιδρά πάντα προοδευτικά, διατηρεί τη συνοχή του υπό πίεση και θα κρατήσει ένα σβέλτο ρυθμό χωρίς να κάνει θυσίες στην προσφερόμενη άνεση.



Καλή χρονιά με περισσότερα χιλιόμετρα: Το Moto Τρίτη εύχεται δυνατή μοτοσυκλετιστική χρονιά
Anorak αδιάβροχο κοστούμι Street® R-II long
1000άρια γυμνά με τα καλύτερα φρένα
Αποθήκευση μοτοσυκλέτας τον χειμώνα: Τι να βάλεις στο ρεζερβουάρ για να μην πάθεις ζημιά
KTM: Ανανέωση συμβολαίου με τον CEO Gottfried Neumeister μέχρι τα τέλη του 2028
Honda NSR250R: Το δίχρονο όνειρο της δεκαετίας του 90
Μια ημέρα προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το 2026
Συλλεκτικές μοτοσυκλέτες αξίας 40 εκ. δολαρίων κατασχέθηκαν από τις αρχές στο Μεξικό.
Συνεχίζονται τα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους για τις γιορτές
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.