net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεχωρίζει και συνδυάζει την πολυτέλεια με τον δυναμισμό. Τα στενά πίσω φωτιστικά σώματα LED με τα διάφανα κρύσταλλα είναι εντυπωσιακά.

Σχεδίαση-Ποιότητα: Μοναδικό και πολυτελές

Πάνω που νόμιζε κανείς ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι πολύ διαφορετικό, πάνω που όλα τα μοντέλα της mega κατηγορίας είχαν αρχίσει να μοιάζουν λίγο έως πολύ μεταξύ τους, οι Ιταλοί έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα ίσως από κάθε άλλο λαό• να σχεδιάσουν κάτι που χαρακτηρίζεται από φινέτσα και αρμονία και αν και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ριζοσπαστικό, να μη μοιάζει με κανένα άλλο μοντέλο ούτε της Piaggio ούτε του ανταγωνισμού.

Σχεδόν με κανένα, γιατί μια πιο προσεκτική ματιά στο εμπρόσθιο μέρος και συγκεκριμένα, στη τριάδα των προβολέων που βρίσκεται πίσω από ενιαίο κάλυμμα, αποκαλύπτει σχεδιαστικές ομοιότητες με το SRV 850 της Aprilia! Σαν να πήρε ο σχεδιαστής τα φώτα του να…πέταξε τις δερμάτινες φόρμες και να τους φόρεσε κοστούμι και γραβάτα! Από την άλλη, το πίσω μέρος είναι εμπνευσμένο από το χώρο των τεσσάρων τροχών και θυμίζει λίγο πορτμπαγκάζ πολυτελούς σεντάν.

Όσο για το προφίλ του X10 είναι το ίδιο κομψό με το εμπρόσθιο και το πίσω μέρος. Χαμηλό και μακρύ με τις καμπύλες να ρέουν φυσικά και την εναλλαγή των μαύρων με τις λευκές επιφάνειες να το κάνουν να μοιάζει ακόμη πιο χαμηλό και μακρύ από ό,τι είναι. Στο τομέα της ποιότητας το X10 καταφέρνει επίσης να κλέψει τις εντυπώσεις βοηθούμενο και από τις πολλές όμορφες σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Είναι προσεγμένο σε κάθε σημείο του, δεν τρίζει ούτε στις μεγάλες και κοφτές ανωμαλίες του οδοστρώματος και δείχνει ότι μπορεί να κρατήσει αυτή την εικόνα ακόμη και μετά από αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ