LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

O Dovizioso προσπαθεί να... οικειοποιηθεί τη Μ1.

Ο Dovi με τη Μ1

Ο Andrea Dovizioso βρίσκεται στην προσπάθεια για να αλλάξει τον τρόπο οδήγησής του, ώστε να πάρει τη μέγιστη απόδοση από τη μοτοσικλέτα της Yamaha, την YZR M1.

 
Ο Dovi μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του έκανε προσπάθειες για να μπει στο κλίμα της Μ1. Τα δυνατά σημεία της είναι το φρενάρισμα και η ταχύτητα που μπορεί να προσφέρει μέσα στη στροφή, στοιχεία που ο Ιταλός αναβάτης τα έχει ήδη κατανοήσει. Παρόλαυτα, θα πρέπει να κάνει και προσπάθεια να αλλάξει και τον τρόπο οδήγησής του, αφού είχε συνηθίσει για 4 χρόνια πάνω στη σέλα της Honda.

Σε συνέντευξή του σε γνωστό ειδησεογραφικό πόρταλ του χώρου, ο Ιταλός δήλωσε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά της Honda με τη Yamaha, αφού η κάθε μοτοσικλέτα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα να έχουν διαφορετικά δυνατά σημεία. Επίσης, ο ίδιος ανέφερε πως θα πρέπει να οικειοποιηθεί το traction control και να μάθει να το χρησιμοποιεί σωστά.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ