net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι κι αν διαμαρτύρεται εύκολα υπό πίεση; Είναι άνετο, πρακτικό και οικονομικό, τόσο σε απόκτηση, όσο και σε κατανάλωση.

Συμπέρασμα

Λεπτομερώς
- Η απουσία του πλαϊνού σταντ σε ένα καθαρά αστικό scooter σαν το Scarabeo 200 i.e. είναι σίγουρα σημαντική και αρκετά ενοχλητική.
- Το χάπι, όμως, «χρυσώνεται» χάρη στην ευκολία με την οποία το scooter ανεβαίνει στο κεντρικό σταντ.
- Ο πίνακας οργάνων διαθέτει πολλές χρήσιμες ενδείξεις, μεταξύ των οποίων αυτή της εξωτερικής θερμοκρασίας, αλλά και προ- ειδοποίηση για παγετό!
- Ένας ψηλός αναβάτης θα βολευτεί εύκολα πάνω στο Scarabeo, θα παραπονεθεί, όμως, για τους χαμηλούς καθρέφτες.
- Στο χώρο κάτω από τη σέλα βρίσκεται και παροχή ρεύματος.
- Τα μαρσπιέ του συνεπιβάτη είναι φαρδιά και άνετα, αλλά δεν αναδιπλώνονται.

Συμπέρασμα: Πρακτικό και οικονομικό
Αυτό είναι, λοιπόν, το Aprilia Scarabeo 200 i.e.. Ένα scooter που δε βασίζεται στη σπορτίφ συμπεριφορά και δεν επιθυμεί να «κυνηγήσει» άλλα scooter ή παπιά στους δρόμους της πόλης. Τα βασικά χαρακτηριστικά του επικεντρώνονται στην άνεση και στην πρακτικότητα του αναβάτη, καθώς και στην οικονομία. Τα τρία αυτά χαρακτηριστικά γίνονται συνεχώς σημαντικότερα στις μέρες μας και το Scarabeo είναι ικανό να τα προσφέρει απλόχερα, βασιζόμενο στα υψηλά επίπεδα άνεσης, στις μαζεμένες διαστάσεις του και, φυσικά, στη δυνατότητα επιλογής χαρτογράφησης του κινητήρα. Ειδικά, αυτό το τελευταίο στοιχείο, αποτελεί και το σημαντικότερο πάνω στο Scarabeo. Η επιλογή Eco μειώνει σημαντικά την κατανάλωση του scooter (στη δοκιμή μετρήσαμε 0,7 λίτρα διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στα δύο modes) και καθιστά το scooter ως το οικονομικότερο στην κατηγορία του, χωρίς να του στερεί σημαντικά χαρακτηριστικά της οδικής συμπεριφοράς του. Η τιμή του, τέλος, στα 2.990 ευρώ (με 24μηνο επιδοτούμενο πρόγραμμα), το καθιστά ως ένα από τα οικονομικότερα της κατηγορίας του, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας την τεχνολογία που προσφέρει. Επιπλέον, με την προσφορά της Piaggio Hellas, το Scarabeo 200 i.e. κοστίζει μόλις 2.800 ευρώ μετρητοίς, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο συμφέρον.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ