• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ιαπωνία: Η Suzuki βοηθά τους σεισμόπληκτους

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη τεράστια καταστροφή που σημειώθηκε στη χώρα της από τον ισχυρότατο σεισμό της 14ης Μαρτίου, η Suzuki Motor Corporation αποφάσισε, σαν μια πρώτη ενέργεια αλληλεγγύης, να συνδράμει την οργάνωση του Ερυθρού Σταυρού της Ιαπωνίας με το ποσό των 30 εκατομμυρίων γιεν.

 
Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν κυρίως για την αποκατάσταση των προβλημάτων των αστέγων και των τραυματιών, στις περιοχές που χτυπήθηκαν από το τσουνάμι.
Παρότι η Suzuki Motor Corporation δεν είχε καμία επίπτωση από το φονικό σεισμό –καθώς όλες οι εγκαταστάσεις της είναι νοτιοδυτικά της χώρας σε απόσταση 400 περίπου χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού- αμέσως ανακοίνωσε την παύση των εργασιών στα εργοστάσιά της και την έναρξη ελέγχων για να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ή ζημιές. Ταυτόχρονα, συνεχίζει κανονικά τις παραγωγικές της δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να μην τίθεται ζήτημα διαθεσιμότητας των προϊόντων της.
Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία των προϊόντων της Suzuki Motor Corporation στην Ελλάδα, εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τις μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές κατά τη διάρκεια του φονικού σεισμού και την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο ιαπωνικό λαό.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ