net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε το νέο Kymco Xciting 300Ri

Η sport αισθητική δεν είναι κάτι νέο στα scooter. Ούτε, φυσικά, στα GT scooter, τα οποία υιοθετούν την επιθετική εμφάνιση. Ένα από τα πρώτα ήταν το περσινό Xciting 300Ri (η sport έκδοση του Xciting), το οποίο ανανεώθηκε πρόσφατα σε εμφάνιση, εργονομία και άνεση.

 
Παραλαμβάνοντας το νέο Xciting 300Ri από την αντιπροσωπεία, δε μας ήταν εύκολο να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από τη νέα του εμφάνιση. Ο κύριος όγκος των αισθητικών αλλαγών του νέου Xciting εντοπίζεται στη μάσκα, η οποία φέρνει λίγο σε ιταλικό supersport (στην Ιταλία, άλλωστε, σχεδιάστηκε το νέο Xciting). Δύο τεράστιοι προβολείς με επιθετικό σχήμα, φωτάκια led από κάτω, περισσότερες γωνίες, εισαγωγές αέρα και επίσης τεράστια επιθετικά φλας. Και, φυσικά, οι βαμμένες σε κόκκινο αγωνιστικό χρώμα δαγκάνες και οι δίσκοι τύπου μαργαρίτα, οι οποίες παραμένουν από το περσινό μοντέλο.

Πέρα από την εμφάνιση, το νέο 300Ri διαθέτει χαμηλότερη σέλα, για μεγαλύτερη άνεση και τοποθετημένο ψηλότερα κεντρικό σταντ, προκειμένου να εξαλειφθεί ο κίνδυνος να βρει στο οδόστρωμα, όταν το Xciting βρίσκεται υπό κλίση.

Η τιμή του νέου Kymco Xciting 300Ri είναι 4.290 ευρώ και διατίθεται σε τρία χρώματα: λευκό, ανθρακί και χρυσαφί.

Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε πολύ σύντομα σε προσεχές τεύχος του Moto Τρίτη

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ