net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αστικό «στολίδι» 50 κ.εκ. από τη Yamaha

Με σχεδίαση που κλέβει καρδιές, άνετους χώρους και ικανότητα να αντεπεξέλθει στις καθημερινές ιστορίες αστικής τρέλας, το Neo’s 50 της Yamaha, απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν ένα πρακτικό και οικονομικό μέσο, χωρίς να κάνουν παραχωρήσεις σε ασφάλεια, ποιότητα και στυλ.

 
Ποιος είπε ότι τα 50άρια θα πρέπει να είναι κατ ανάγκη αδιάφορα μεταφορικά μέσα διεκπεραίωσης των καθημερινών σας διαδρομών; Η Yamaha είχε διαφορετική άποψη επί αυτού και το τετράχρονο Neo’s 50 αποτελεί την μετουσίωση των σκέψεων της για ένα scooter 50 κ.εκ., με όλα τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένας εκπρόσωπος της κατηγορίας, συν κάτι παραπάνω. Ποιότητα κατασκευής, μεγάλοι χώροι, οικονομία βενζίνης και αξιοπρεπέστατη οδική συμπεριφορά, συνδυάζονται με σχεδίαση που δικαιωματικά δίνει τον τίτλο του «στολιδιού» στο Neo’s 50.

Η ευελιξία είναι δεδομένη για ένα scooter αυτής της τάξης κυβισμού και το εν λόγω μοντέλο δεν αποτελεί εξαίρεση. Δεδομένη επίσης για την κατηγορία είναι και η έλλειψη χώρων, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το Neo’s 50 διαφοροποιείται σημαντικά προσφέροντας μια θέση οδήγησης που θα βολέψει και τους ψηλούς αναβάτες.Το…χωροταξικό αβαντάζ συνεχίζεται και κάτω από την σέλα, όπου ένα full face κράνος XL με αεραγωγούς (έχει σημασία αυτό!) θα χωρέσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Περισσότερα για το Yamaha Neo’s 50 μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Νο6 του Moto Τρίτη, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ