net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην παραγωγή το Suzuki Gemma

Δημοσιεύματα του ξένου τύπου αναφέρουν πως έχει ξεκινήσει η παραγωγή του πρωτότυπου scooter της Suzuki, Gemma, που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο πέρσι και σύντομα θα πωλείται στην αγορά της Ιαπωνίας. Το Gemma είχε προκάλεσε αίσθηση κυρίως λόγο της φουτουριστικής σχεδίασης του.

 
Η Suzuki χαρακτηρίζει το Gemma ως ένα «full-flat-2-seater» scooter το οποίο με την άνετη και επίπεδη σέλα του ενισχύει το αίσθημα συντροφικότητας μεταξύ των αναβατών και αποτελεί ένα ιδανικό όχημα για cruising στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις.

Σύγχρονη είναι και η σχεδίαση του Gemma και μάλιστα πολύ μπροστά από την εποχή μας, αφού οι γραμμές τις δημιουργούν μια ρευστή φόρμα, σύμφωνα με την Suzuki. Σύμφωνα με εμάς, σίγουρα το Gemma είναι ένα πολύ εντυπωσιακό όχημα που δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος χωρητικότητας 250κ.εκ. και προέρχεται από το Suzuki Skywave, ένα scooter που κυκλοφορεί μόνο στην Ιαπωνική αγορά και θυμίζει πολύ τα Burgman.

Προς το παρών το Gemma θα πωλείτε μόνο στην Ιαπωνία, χωρίς να έχει ανακοινωθεί οτιδήποτε σχετικά με την διάθεση του και σε άλλες αγορές παγκοσμίως.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ