• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

BWM F 800 ST: SυναρπασTικό

Μετά από μία περίοδο εξέλιξης μόλις 47 μηνών, η σπορ tourer F800ST αποτελεί τώρα την «εναλλακτική» έκδοση στην τέταρτη πλέον σειρά μοντέλων της BMW, θέτοντας τις βάσεις για τα προσεχή μοντέλα, μέσω των οποίων η γερμανική εταιρία θα κλείσει το κενό μονοκύλινδρων και boxer δικύλινδρων.

 
Το να κατασκευάσεις και να κυκλοφορήσεις μία μοτοσικλέτα η οποία να εξυπηρετεί μεγάλη γκάμα του αγοραστικού κοινού δεν είναι και το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, καθώς ο καθένας από εμάς θέλει…τα δικά του από μία μοτοσικλέτα. Η BMW πάντως με το F800ST κατάφερε να παρουσιάσει μία μοτοσικλέτα η οποία ομολογουμένως θα εξυπηρετήσει ένα αρκετά ευρύ μέρος του κοινού, σε τιμή μάλιστα η οποία δεν είναι απαγορευτική για την ποιότητα της εταιρίας.

Το ST αποτελεί ένα πρώτης τάξεως μοντέλο για όσους αναζητούν επιδόσεις από το μοτέρ με χαμηλή παράλληλα κατανάλωση (αυτό όσο πάει και γίνεται σημαντικότερο), καθημερινή μετακίνηση εντός ή εκτός πόλεως, μαζί με αρκετά ταξίδια στην εξίσωση. Διαβάστε, στο τεύχος (20/06) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, όλες τις λεπτομέρειες και ψάξτε για test ride οπωσδήποτε!

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ