• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό Ducati CustomRumble, δια χειρός Ducati Hellas και Jigsaw Customs.

2η θέση στην ελληνική συμμετοχή του Ducati CustomRumble

 

H κόκκινη μοτοσυκλέτα της Ducati Hellas και των Jigsaw Customs πήρε την 2η θέση στον διαγωνισμό με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, μια εξαιρετικά τιμητική επίδοση. Δείτε περισσότερα.

DUCATI: Με επιτόκιο 3,9% και χαμηλή προκαταβολή

Στη 2η θέση η ελληνική συμμετοχή στον τελικό του CustomRumble της Ducati
  • Την πολύ τιμητική 2η θέση κατέλαβε η συμμετοχή της Ducati Hellas σε συνεργασία με τη Jigsaw Customs, στον τελικό του CustomRumble της Ducati, για την ανάδειξη της νικήτριας custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς
  • Μόλις 3 βαθμοί η διαφορά της ελληνικής συμμετοχής από τη νικήτρια Scrambler 1100 FT,του Ιταλού Marco Graziani από το CC Racing Garage
Με ανάμικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της  Ducati Hellas και της Jigsaw Customs, στον τελικό του εφετινού Custom Rumble της Ducati, που αναδεικνύει την πιο όμορφη custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς. Η βαμμένη στο γνωστό κόκκινο της Ducatiελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό, η οποία είχε κυριαρχήσει στην κατηγορία Rocker, τα πήγε περίφημα, κατακτώντας τη 2η θέση, με διαφορά μόλις τριών βαθμών από τη νικήτρια. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Scrambler 1100 FT, του Ιταλού Marco Graziani από το CC Racing Garage.

Η τελετή ανάδειξης του νικητή του φετινού διαγωνισμού, με παρουσιάστρια τη Dominika Grnova, γνωστό μοντέλο και influencer αλλά και ambassador της Scrambler Ducati, μεταδόθηκε Liveτο απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου, στη σελίδα ScramblerDucati στο Facebook. Περισσότεροι από 16.000 Ducatisti, πολλοί από τη χώρα μας, παρακολούθησαν με αγωνία την ανακοίνωση της βαθμολογίας, από το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής, σε onlineσύνδεση. Η επιτροπή αποτελείτο από γνωστές προσωπικότητες του χώρου των δύο τροχών αλλά και δηλωμένους fansτης Ducati, συγκεκριμένα τον ηθοποιόNicholas Hoult, τους αναβάτες Andrea Dovizioso και Chaz Davies, τον Dutch Van Someren, ιδρυτή του BikeShed και τονFilippo Barbacane, ειδικό στο customization.

Η custom μοτοσυκλέτα του Marco Graziani ανήκε στην κατηγορία Bully. O Marco χρησιμοποίησε ως βάση μία Scrambler Ducati 1100 Special, επεμβαίνοντας στο χρώμα (υιοθετώντας το χαρακτηριστικό μπλε – azzurro της Ιταλίας), τα γραφικά, την εξάτμιση και τη σέλα. Προτίμησε να κρατήσει το μπροστινό φωτιστικό σώμα, το πίσω μέρος και το τεπόζιτο καυσίμου στην πρωτότυπη μορφή, καθώς τα θεωρεί ιερά σχεδιαστικά στοιχεία, αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μίας ScramblerDucati.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Scrambler 1100 FT του Marco Graziani, είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ήδη από την προκριματική φάση, καθώς είχε συγκεντρώσει τις περισσότερους ψήφους από τους Ducatisti που επέλεξαν onlineτην πεντάδα των φιναλίστ του τελικού.
Για την ιστορία, η νικήτρια Scrambler 1100 FT συγκέντρωσε 46 βαθμούς, η ελληνική συμμετοχή 43, ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές των Nick Tansley, από τη Βαρκελώνη, Francesco Russo σε συνεργασία με τη Moto Design Custom, από τη Νάπολη και Nguyen Ximong, από το Ανόι του Βιετνάμ, με 42, 39 και 37 ψήφους αντίστοιχα.

Ο Marco Graziani έλαβε ως έπαθλο έναν πλήρως εξοπλισμένο φοριαμό εργαλείων Beta, προκειμένου να συνεχίσει πιο εύκολα και αποτελεσματικά το customizationτων ScramblerDucati!