• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
«Ναυαγεί» η πίστα Moto GP στην Ινδία;

«Ναυαγεί» η πίστα Moto GP στην Ινδία;

Το 2023 θα είναι η μεγαλύτερη σεζόν για το Moto GP με 21 grand prix όπως δείχνει το επίσημο πρόγραμμα, καθώς έχουν προστεθεί το Καζακστάν και η Ινδία, όμως η τελευταία αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να ακυρωθεί ο αγώνας αν δεν ετοιμαστεί η πίστα με τα πρότυπα ασφαλείας.

Δεν τα βρίσκουν κράτος - κατασκευαστικές

H Ινδία θα πρέπει να επιβαρυνθεί περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ για νέα ασφαλτόστρωση και εξόδους διαφυγής που πρέπει να επανεξεταστούν σύμφωνα με τους υπευθύνους ασφαλείας της FIM Moto GP .Οι εμπλεκόμενες εταιρείες δεν καταφέρνουν να καταλήξουν σε συμφωνία για το κόστος που θα επιβαρυνθεί η χώρα, με την κυβέρνηση να επιδιώκει συμφωνία με τις κατασκευαστικές εταιρείες. Η Times of India, μια εθνική εφημερίδα, κάνει λόγο για «μια σειρά νομικών και τεχνικών επιπλοκών» που συνδέονται άμεσα με τις επιτακτικές παρεμβάσεις που χρειάζονται να γίνουν στο Buddh International Circuit, καθώς στις αρχές του έτους στον καθιερωμένη επιθεώρηση από τους αρμόδιους του Moto GP, βρέθηκαν ατασθαλίες και συντάχθηκε έκθεση με τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Το κόστος υπολογίστηκε στα 3,5 – 5 εκατομμύρια ευρώ, που περιλαμβάνει νέα ασφαλτόστρωση, αλλαγή των σημείων που υπάρχουν έξοδοι διαφυγής  και προσθήκη επιπλέον αμμοπαγίδων καθώς πέρα από τον αγώνα της Formula 1 που έγινε πριν 10 χρόνια, δεν έχει γίνει άλλη επίσημη διοργάνωση στην πίστα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Διαμάχη μεταξύ ιδιωτικών και δημόσιων κατασκευαστών για το ποιος θα αναλάβει

Διαμάχη μεταξύ 2 εταιρειών για το ποια είναι αρμόδια για να αναλάβει τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στην πίστα. Από τη μια μεριά υπάρχει η Jaypee Group ιδιωτικού δικαίου και από την άλλη η Yamuna Expressway που εκπροσωπεί τα κρατικά συμφέροντα. Μέσα σε αυτήν την κατάσταση, η Fairstreet Sports που είναι αρμόδια για την διεξαγωγή του αγώνα, προσπαθεί να καθησυχάσει τους υπευθύνους στο Moto GP, ότι ακόμα και αν δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανάπλασης της πίστας, εν τέλει θα είναι έτοιμη και θα έχει πάρει έγκριση για τον προγραμματισμένο αγώνα του Σεπτεμβρίου του 2023.
 Είναι πολλά τα λεφτά Αρη!
3,5 - 5 εκατομμύρια ευρώ χρειάζονται για ανάπλαση της πίστας
Δεν τα βρίσκουν κράτος - κατασκευαστικές 
Διαμάχη μεταξύ ιδιωτικών και δημόσιων κατασκευαστών για το ποιος θα αναλάβει
Θα είναι έτοιμη η πίστα μέχρι τον αγώνα του Σεπτεμβρίου;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »