• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Piaggio Typhoon 125
Οδηγώντας
Διαβάστηκε από 25905 αναγνώστες
Τυφώνας μες στην πόλη!
H οικονομία είναι δεδομένη σε ένα τόσο μικρό scooter. Αυτό το παραπάνω, όμως, που προσφέρει το Typhoon είναι η πρακτικότητα και, φυσικά, η άφθονη διασκέδαση.
Οι μικρές διαστάσεις του Typhoon και ο πανεύκολα διαχειρίσιμος όγκος του (ακόμη και για αναβάτες με μικρή εμπειρία) είναι τα δύο στοιχεία που καθορίζουν περισσότερο από καθετί άλλο τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Το μικρόσωμο scooter θα τρέξει και θα χωθεί παντού - σε στενάκια, σε πεζόδρομους, στην κίνηση, ανάμεσα από ακινητοποιημένα αυτοκίνητα. Οι μικρές του διαστάσεις και το ικανοποιητικό κόψιμο του τιμονιού δε θα επιτρέψουν να καθυστερήσετε παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα και θα χωθείτε μαζί του σε σημεία που μέχρι τώρα αποτελούσαν προνομιακό χώρο των παπιών. Επιπλέον, αν και στερείται σε γενικές γραμμές τις άμεσες επιταχύνσεις, η απόκριση του γκαζιού είναι ικανοποιητική και τα χιλιόμετρα στο κοντέρ ανεβαίνουν (έως ένα σημείο) με ευκολία. 
Η αύξηση της διαμέτρου των τροχών, από την άλλη, από 10 σε 12 ίντσες, κάνουν το Typhoon πιο σταθερό σε κακό οδόστρωμα. Φυσικά, εδώ συμβάλλουν και οι καλές αναρτήσεις και τα φαρδιά ελαστικά - ωστόσο, η σχεδόν τρακτερωτή φύση τους προκαλεί αρκετούς κραδασμούς στο τιμόνι σε ταχύτητες κοντά στην τελική των 110 χλμ./ώρα. Φυσικά, οι ανοιχτοί δρόμοι έξω από την πόλη δεν αποτελούν το αγαπημένο πεδίο δράσης του Typhoon, κάτι που γίνεται φανερό και από τη μηδαμινή προστασία από τον αέρα που προσφέρει, ωστόσο, μπορεί να κινηθεί κι εκεί, έστω με κάποιες υποχωρήσεις.
Στην πόλη, όμως, αποτελεί μια εξαιρετική λύση που βασίζεται στην ευκινησία, το μικρό βάρος, τις μαζεμένες διαστάσεις και την ικανοποιητική λειτουργία του εξοπλισμού του.

 
 Που πήγε η διασκέδαση;
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Αισθητική
Κινητήρας
Άνεση
Χώροι
Φρένα / Αναρτήσεις
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία
Allou! Fun Park: Το πεδίο δράσης της φωτογράφησης