• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Που πήγε η διασκέδαση;
Piaggio Typhoon 125
Διαβάστηκε από 29095 αναγνώστες
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι με όλη αυτή την (μόνο εν μέρει δικαιολογημένη) τρομολαγνεία που αφορά στα οικονομικά μας, έχουμε χάσει το βασικό νόημα της ζωής; Η διασκέδαση μοιάζει να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα και πολλοί είναι αυτοί που την έχουν απαρνηθεί. Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια τομή.
Την τομή αυτή έρχεται να πραγματοποιήσει η Piaggio. Και βασικός της στόχος είναι οι νεότεροι αναβάτες. Αυτοί που δεν μπαίνουν στα καλούπια του συντηρητισμού και δεν έχουν χάσει το νόημα της οδήγησης, για χάρη της πρακτικότητας και της οικονομίας. Βέβαια, μια πρόταση που θα προέτασσε τη διασκέδαση σε βάρος των δύο αυτών ιδιαίτερα σημαντικών παραγόντων θα ήταν καταδικασμένη. Για αυτό και η Piaggio επανέφερε το Typhoon, ένα scooter εύκολο και οικονομικό, που μπορεί παράλληλα να προσφέρει διασκέδαση σε αυτόν που την επιθυμεί, άσχετα από την εμπειρία ή την ηλικία του! 
Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους, που το Typhoon έκανε την επιστροφή του, αρκετά χρόνια από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Και ο χαρακτήρας του γίνεται αντιληπτός από την πρώτη στιγμή, χάρη στην ιδιαίτερα φρέσκια και νεανική αισθητική του.

Οι αλλαγές στο Piaggio Typhoon
1 Η μάσκα του Typhoon είναι πιο αιχμηρή και φρέσκια αισθητικά. 2 Νέοι είναι και οι προβολείς. 3 Μικροαλλαγές στην ποδιά την κάνουν πιο επιθετική. 4 Η νέα ουρά είναι φαρδύτερη και διαθέτει περισσότερες γωνίες και νέες χειρολαβές και φώτα. 5 Τα γραφικά είναι πιο φρέσκα και νεανικά από ποτέ. 6 Η σέλα είναι ολοκαίνουργια. 7 Οι δύο κινητήρες (δίχρονος στα 49,4 και τετράχρονος 124 κ.εκ.) είναι, φυσικά, καινούργιοι. 8 Το πλαίσιο είναι νέο. 9 Νέοι είναι και οι μεγαλύτεροι τροχοί των 12 ιντσών.

 
 Που πήγε η διασκέδαση;
Αισθητική
Κινητήρας
Άνεση
Χώροι
Φρένα / Αναρτήσεις
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία
Allou! Fun Park: Το πεδίο δράσης της φωτογράφησης