• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Piaggio MP3 300 LT Sport
Αισθητική
Διαβάστηκε από 21137 αναγνώστες
Πιο sport και άγριο!
Αν έχεις ένα τόσο όμορφο scooter, δεν θα το κάνεις συνέχεια φιγούρα -ιδιαίτερα τις εντυπωσιακές ζάντες;
Οι αλλαγές της έκδοσης Sport, λοιπόν, εξαντλούνται στον αισθητικό τομέα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι μικρές ή διακριτικές. Πρώτο στοιχείο είναι το πανέμορφο λευκό χρώμα, το οποίο δεν είναι διαθέσιμο σε καμία άλλη έκδοση του MP3. Το χρώμα συνδυάζεται με μαύρα ματ τελειώματα στη μάσκα, στα μπροστινά φτερά, κάτω από τη σέλα και στην ουρά. Μαύρο είναι και το εσωτερικό των μπροστινών προβολέων, χαρίζοντας μεγάλα αποθέματα αγριάδας στο "ήρεμο" λευκό -κάτι που συμβαίνει και με τις χειρολαβές του συνεπιβάτη, αλλά και τις ζάντες των τροχών. Στη μαύρη σέλα, από την άλλη, την ηρεμία έρχονται να διακόψουν οι κόκκινες ραφές. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τρόπο μοναδικό, προσθέτοντας κακία στο MP3, αν και κανένα στοιχείο πάνω του δεν επηρεάζει τόσο την αισθητική του όσο η φιμέ ζελατίνα. Κατά τ´ άλλα, διαφορές με την απλή έκδοση δεν υπάρχουν στον αισθητικό ή σε οποιονδήποτε άλλον τομέα.
Λεπτομερώς
• Αν και ψηλή και φιμέ, η παραμόρφωση της ζελατίνας είναι σχεδόν ανεπαίσθητη. 
• Το ύψος της, όμως, έχει αρνητικό αντίκτυπο σε άτομα με ύψος γύρω στο 1,90 μ. (όπως εγώ), καθώς, εκτός από τις αναμενόμενες ανατα- ράξεις του κεφαλιού, λόγω του ανέμου, είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις σε ταχύτητες άνω των 50 χλμ./ώρα με ανοιχτή ζελατίνα κρά- νους. Ο λόγος είναι ότι όλος ο άνε- μος θα έρχεται στα μάτια σου. 
• Το MP3 300 LT Sport διαθέτει και τον πρακτικό γάντζο για το κλείδω μα σε σταθερό σημείο. 
• Με λίγη εξάσκηση στο κλείδωμα- ξεκλείδωμα της μπροστινής ανάρ- τησης (το δεύτερο γίνεται και αυτό ματα με το τράβηγμα του γκαζιού), δεν θα χρειαστεί να ξαναπατήσετε τα πόδια σας στην άσφαλτο! 
• Προσοχή όταν αφήνετε το MP3 σταθμευμένο, χωρίς να το ανεβάσετε στο σταντ. Όταν ο κινη- τήρας δεν λειτουργεί, είναι αδύνα το να ξεκλειδώσει η ανάρτηση, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το χειρόφρενο. Φροντίστε να κλειδώ- νετε το τιμόνι σε κάθε περίπτωση. 
• Το ίδιο συμβαίνει και με τα κουμπιά

 
 Και τώρα τα πράγματα αγριεύουν…
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Αισθητική
Μεταμορφώστε το απλό MP3 σας σε Sport!
Χώροι / Άνεση
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία