• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test μεταχειρισμένων

Test μεταχειρισμένων
Ninja: η εισβολή
To μοντέλο
Ο νέος είναι (κατ' αρχήν) ωραίος!
aprilia, aprilia, aprilia atlantic , kawasaki - Τρομακτικά ήσυχη η νύχτα, τυλίγει στο σκοτεινό πέπλο της το παλάτι του Αυτοκράτορα. Ο στρατηγός Minamoto Yoritomo, όμως, παραμένει άγρυπνος. Ανήσυχες σκέψεις βασανίζουν το μυαλό του. Είναι άραγε αληθείς οι πληροφορίες που οι κατάσκοποι του μετέφεραν από το διπλανό λιμάνι; Το ένστικτό του δεν μπορεί να κάνει λάθος. Η ατμόσφαιρα
Το νέο Atlantic 500 Sprint θα κάνει την είσοδό του στην αγορά με όπλα του το δυνατό κινητήρα, τις μαζεμένες διαστάσεις και την οδική συμπεριφορά του.
Το νέο Atlantic έρχεται να αντικαταστήσει ένα μοντέλο, το οποίο ήταν πολύ καλό για το σκοπό που εξυπηρετούσε. Για την ακρίβεια, ένα μεγάλο, άνετο scooter 500 κ.εκ., με πολύ καλή προστασία και αρκετά καλή συμπεριφορά στο δρόμο. Ομως, ο οδηγός είχε να αντιμετωπίσει και ένα αρκετά μεγάλο βάρος, όπως επίσης και έναν αρκετά μεγάλο όγκο, σε συνδυασμό μάλιστα με αναρτήσεις και στήσιμο, τα οποία έστρεφαν το βλέμμα τους περισσότερο προς τον τομέα της άνεσης, αφήνοντας τα… σπορ χαρακτηριστικά σε δεύτερη μοίρα. Ο κόσμος, λοιπόν, περίμενε κάτι πιο σπορ από μία εταιρεία όπως η Aprilia. Και εκείνη άκουσε τα προβλήματα και ανανέωσε το Atlantic ακριβώς στα σημεία που χρειαζόταν. Η πρώτη εντύπωση που μας άφησε το Sprint όταν το είδαμε για πρώτη φορά έξω από το ξενοδοχείο, ήταν ότι έμοιαζε αρκετά στον προκάτοχό του, καθώς οι εξωτερικές γραμμές, αλλά και η μάσκα (εκτός από τα φωτιστικά σώματα) από τα δύο μοντέλα, είναι σαν… δίδυμες! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς η σειρά Atlantic αποτελούσε πάντα ένα πολύ όμορφο πρότυπο σχεδίασης για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Αυτό όμως που κάνει "μπαμ" από μακριά, είναι οι διαστάσεις του Sprint, οι οποίες κινούνται περισσότερο προς εκείνες ενός 250αριού, Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι μόλις αντικρίσεις το νέο Atla-ntic, είναι ότι πρέπει να είναι ένα από τα μικρότερα… μεγάλα, και τελικά δεν έχεις κι άδικο!

 
 Aprilia Atlantic 500 Sprint
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Λίγα λόγια για το Monte Carlo
Το ταξίδι
To μοντέλο
Η παρουσίαση
Σχεδίαση / Θέση οδήγησης / Χώροι
Οδηγώντας