Ευρετήριο Επαγγελματιών

MOTO ARGIRIOY

AFTER SALES

Αγίων Αναργύρων 52, 135 61   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

210- 2692211  Website

MOTO ARGIRIOY

MOTO ARGIRIOY

Αγίων Αναργύρων 52, 135 61   ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Τηλέφωνο Website Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

MOTOARGIRIOU: Ο απόλυτος προορισμός για Honda
Με εξουσιοδοτημένο service και πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών, το MOTOARGIRIOU είναι ο απόλυτος προορισμός για τη συντήρηση και την επισκευή της Honda σου.
Η επιχείρηση MOTOARGIRIOU ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 και σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σύγχρονα συνεργεία της Αττικής. Πλέον, μετά από σχεδόν 25 εμπειρίας και τεχνογνωσίας είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής Honda και μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία, όσο πολύπλοκη κι αν είναι, με το προσωπικό να παρέχει ποιότητα, αμεσότητα στην επίλυση των προβλημάτων και αξιοπιστία στις υπηρεσίες του. Επίσης το MOTOARGIRIOU λειτουργεί ως εξειδικευμένο συνεργείο Suzuki, ενώ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για την άμεση εξυπηρέτησή σας σε περίπτωση ατυχήματος. 
Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο δώρο στην καλή σου και ψάχνεις γνήσια ανταλλακτικά Honda δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας στους Αγίους Αναργύρους και συγκεκριμένα στην οδό Αγίων Αναργύρων 52. Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον σωστό κωδικό, ενώ μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικά στο 210 2692211. Το πολύ μεγάλο στοκ ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών εγγυάται την άμεση εξυπηρέτησή σου είτε είσαι ιδιώτης, είτε επαγγελματίας. Όσο για τις τιμές, δύσκολα θα βρεις φθηνότερα.
Η κάλυψη των αναγκών ήταν πάντα ψηλά στις προτεραιότητες της εταιρείας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα partfinder.gr. Ότι χρειάζεται η μοτοσυκλέτα σου θα το βρεις και με ένα κλικ στο partfinder.gr. Χιλιάδες κωδικοί ανταλλακτικών και αξεσουάρ σε περιμένουν για να κάνεις τις αγορές σου εύκολα και γρήγορα από την ασφάλεια του σπιτιού σου. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει εύκολα απλά επιλέγοντας τη μάρκα, το μοντέλο και τη χρονολογία.
 

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες