KTM 890 Adventure

Ο νέος εκπρόσωπος της KTM στην κατηγορία των μεσαίων Adventure δεν διαφέρει μόνο στον κυβισμό για να είναι καλύτερος από τον προκάτοχό του. Η KTM φρόντισε να παρέμβει σε κάθε τομέα ώστε η περιπέτεια να είναι συνώνυμο με το όνομα 890 Adventure.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Αυτή τη φορά η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου της Αυστριακής εταιρίας δεν έγινε στο εξωτερικό όπως συνηθίζεται αλλά στην Ελλάδα και ήταν σίγουρα  ξεχωριστή, αφού τον πρώτο λόγο σε αυτή είχε ο Έλληνας Marketing Manager της KTM Ανδρέας Γκλαβάς ο οποίος ήταν και πλοηγός μας την ημέρα της οδήγησης. Πολύ σωστά λοιπόν η KTM επέλεξε τα βουνά της ορεινής Ναυπακτίας αφού το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας φαντάζει ιδανικό για να πάρουμε μια γερή γεύση των ικανοτήτων του 890 Adventure, της μοτοσυκλέτας που έχει κατασκευαστεί για ένα σκοπό. Να μπορεί να σε πάει κυριολεκτικά παντού με την ίδια ευκολία.
Έτσι το μενού ήταν πλήρες από κάθε άποψη, αφού περιελάμβανε στριφτερούς δρόμους αλλά και κάθε είδους χωμάτινες διαδρομές, ακόμα και σε κάποια κομμάτια του Adventure Rally, το οποίο δυστυχώς ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού. Έχοντας διανύσει αρκετά χιλιόμετρα με τον προκάτοχό του 790 Adventure, οι απαιτήσεις ήταν πολύ υψηλές, όπως άλλωστε είναι σε κάθε νέο μοντέλο μιας εταιρίας που έχει δημιουργήσει μοντέλα ορόσημα στη δημοφιλή πλέον κατηγορία ξεκινώντας από το LC4 το 1997. Μπορεί εξωτερικά οι αλλαγές να περνούν σχεδόν απαρατήρητες, όμως όπως θα δούμε και παρακάτω η KTM δεν επέλεξε τυχαία το σλόγκαν AdventureHarder για το νέο της μοντέλο. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ