net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκατόν. Εξήντα. 'Αλογα. Ναι. Κάνει σούζες με τη σκέψη. Από τις πλέον απολαυστικές μοτοσικλέτες της κατηγορίας.

Αν περιμένατε τον Godzilla να μην τα καταφέρνει εξίσου καλά και στη βόλτα ή στο ταξίδι, ΧΑΣΑΤΕ! Απίστευτη άνεση, που σας... κακομαθαίνει.

Καλή η προστασία από τον αέρα, με ζελατίνα που ρυθμίζεται δίχως εργαλεία, ακόμα και εν κινήσει.

Συνδυάζει παροιμιώδη σταθερότητα στα πολλά, με χαρακτηριστική ευελιξία στα λίγα. Sport συμπεριφορά, δεμένη αίσθηση.

BMW S 1000 XR

Το BMW S 1000 XR είναι μια ονειρική μοτοσικλέτα που συνδυάζει με άψογο τρόπο design, εκρηκτικές επιδόσεις και κορυφαία τεχνολογία, μαζί με ανέσεις, χώρους, φιλικότητα και χρηστικότητα. Και Godzilla, και τζέντλεμαν!

 
+: Επιδόσεις, εξοπλισμός, άνεση
-: Θορυβώδης αντλία βενζίνης, ελαφρώς ασαφής συμπλέκτης
 
Χρώματα: Λευκό, κόκκινο
 
Τιμή: 16.500 ευρώ (βασική έκδοση)
 
“Όλα τα καλά έρχονται σε τετράδες” γράφει η BMW στο press kit του S 1000 XR, κάνοντας αναφορά στα έτερα μοντέλα της σειράς S, το Superbike S 1000 RR, το υπέρτατο σε εξοπλισμό και επιδόσεις αγωνιστικό HP4, και το Streetfighter (Roadster το αποκαλούν οι Βαυαροί, αλλά διαφωνούμε) S 1000 R. Εν αρχή φυσικά ήταν το S 1000 RR που έβαλε τη BMW στο παιχνίδι των υπέρ-εξελιγμένων αγωνιστικών τετρακύλινδρων μοτοσικλετών, και ταρακούνησε τις αντιλήψεις και τα στερεότυπα που συνόδευαν την εταιρεία. Με ελαφρώς κομμένες επιδόσεις από το Superbike που το γέννησε, το Streetfighter S 1000 R έγινε με τη σειρά του ένα από τα πιο αξιοσημείωτα κτήνη της γυμνής σκηνής. Και τώρα, έφτασε η ώρα της Adventure (ή πιο σωστά της Hyper-Adventure) έκδοσης, για τη σειρά S.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ