• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 7/2020

  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • TEST BMW F900 R

  TEST BMW F900 RΗ νέα BMW F900R κάνει δυναμική είσοδο στην κατηγορία των naked 900 κυβικών, παίζοντας νότες υψηλής έντασης και προσελκύοντας τον αναβάτη να απολαύσει τον ολοκληρωμένο, έντονο χαρακτήρα της. »
 • TEST KAWASAKI ZH2

  TEST KAWASAKI ZH2Στην Ιαπωνία τα τρένα Shinkansen φημίζονται για τις διαστημικές τους επιδόσεις που εκμηδενίζουν κάθε απόσταση. Στην Ελλάδα μπορεί να μην διαθέτουμε την ίδια τεχνολογία, όμως η Kawasaki φροντίζει ώστε το νέο ZH2 να σου δίνει την ίδια αίσθηση, μαζί με ανεξάντλητες δόσεις αδρεναλίνης. »
 • TEST Voge 500DS

  TEST Voge 500DSΤο Voge 500DS σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία στην κατηγορία των μεσαίων Adventure και προκαλεί με τις δυνατότητές του. Απίστευτα διασκεδαστικό παντού και πάντα, με σοβαρό στήσιμο, είναι ικανό να αλλάξει την καθημερινότητα σας, κάνοντας σας να χαμογελάτε ακόμα και στις πιο άχαρες διαδρομές. »
 • ΔΟΚΙΜΗ KYMCO X-TOWN CT300i

  ΔΟΚΙΜΗ KYMCO X-TOWN CT300iΠως μπορείς να κάνεις ένα GT Scooter ακόμη πιο πρακτικό για «φορτώματα» και δουλειά; Το προικίζεις με έξυπνες λύσεις! Η KYMCO«μεταμόρφωσε» το άνετο X-Town 300 δίνοντας του χαρακτηριστικά που αμέτρητοι αναβάτες ζητούν, όταν επιλέγουν καθημερινό scooter. »
 • ΔΟΚΙΜΗ PIAGGIO MP3 500 HPE SPORT ADVANCED

  ΔΟΚΙΜΗ PIAGGIO MP3 500 HPE SPORT ADVANCEDΤο μεγαλύτερο σε κυβισμό 3τροχο scooter της Piaggio αλλά και της αγοράς, προσφέρει ανέσεις επιπέδου αυτοκινήτου και δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα αυτού, σε ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες, που αρέσκονται στην ακροβασία μεταξύ των δύο κόσμων. »