net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SYM Symba 100

Για τους λάτρεις του ρετρό το Symba είναι στα σίγουρα μια επιλογή που δεν μπορούν να αγνοήσουν. Χαμηλό βάρος, τετρατάχυτο κιβώτιο και ταμπούρα πίσω αλλά και μπρος από την πρόταση της SYM που μένει πολύ κοντά στο αρχικό σχέδιο για ένα παπί που έχει κάνει την εμφάνισή του τόσο στον Καναδά όσο και στις Η.Π.Α. (όχι πλέον) αλλά όχι και την χώρα μας.


Κινητήρας: 1Κ, 4Τ, Α/Ψ, 2β
Κυβισμός (κ.εκ.): 101,4
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 6,7/8.500
Ροπή (Kgm/σ.α.λ.): 0,8/6.000
Βάρος (κιλά): 95

 
  • χρηστος νταλαγιώργος

    δεν ξερω τι παθατε στα περιοδικα που το supra gtr 150 το βγαλατε θεο, μονο η μηχανη του αξιζει ,οσο για το βαψιμο σκελετου η ποιοτητα ειναι ΜΑΠΑ , ολη η πρωτη παρτιδα παραδωσης 2019 ειναι παντελως διαβρομενα,σκουριες παντου, μη βγαλεις βιδες απο σκελετο δεν ξαναβιδωνουν ευκολα,στο δρομο πορεια πολους ψαλιδισμους το χανεις μιλαμε, η βιδα που ανασηκωνετε ο προβολεας δυσλειτουργει , κατ΄εμενα τα φρενα μετρια, αλλα τα 3500 ευρο ειναι πολλα για το gtr. ολα αυτα ειναι μια γρηγορη αποψη μου.

     
  • S

    Βγηκε στην εκθεση μοτοσυκλετας 2018!!! Προσεχως πιστευω και στις αγορες!!

      1
  • Dylan McKay

    Γιατι δε φερνουν τα Ασιατικα παπια των 150 κυβικων στην Ελλαδα?? Τι συμφερον μπορει να εχουν οι εταιρειες απο αυτο?? Βαρεθηκαμε τα κλασικα 125αρια με τα 9 αλογα που ειναι ψοφιμια μπροστα σε αυτα τα Ασιατικα παπια των 15+ ιππων!!! Καλα ειναι τα 135αρια που ειναι μεταξυ 11-13 ιππων αλλα η Ελλαδα ειναι χωρα που εχουν ζητηση τα παπια και δεν μπορω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ δεν μας φερνουν τα 150ρια!!

      13
  • Sebastian

    Κανονικά η Honda έπρεπε να αντικαταστήσει το innova 125 με το συγκεκριμένο παπί 150cc και όχι με το καινούργιο που μας ήρθε.Εχω το innova 125 σε άσπρο χρωμα 5 χρόνια σε τέλεια εξωτερική εμφάνιση αν βάλεις διπλα το καινούριο που μας ήρθε 125 φαίνεται το δικό μου σαν καινούριο μοντέλο.Αφου η Ελλάδα είναι τόσο καλή αγορά για παπια θα έπρεπε οι εταιρείες να την τιμούσανε και να φέρναν μοντέλα που διαθέτουν στην Ασία .Γιατι όχι και αποκλειστικά για μας αλλά είπαμε όλα γίνονται όχι για το κέρδος αλλά για το πολύ κέρδος.

      15
  • προσβολη στο παρελθον

    τηςSuzuki να μη διαθετει παπι στη γκαμα της

      11

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ