moto Ξουχέλλης: Δυναμική επιστροφή τον Σεπτέμβρη

Η περίοδος των διακοπών έφτασε, αλλά στη moto Ξουχέλλης κοιτάνε μπροστά και ήδη ετοιμάζουν δυναμική επιστροφή τον Σεπτέμβρη με καινούργιες προσφορές.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1979 σαν ατομική επιχείρηση στο χώρο του service, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Στράτος Ξουχέλλης. Το 1991 επέκτεινε την δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων ως κάθετη μονάδα στη περιοχή του Περιστερίου, συνεργαζόμενη με τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Κύριο μέλημά της είναι η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών αλλά και η εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων για την σωστή φροντίδα του οχήματός τους.

Σήμερα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βρείτε όλη η γκάμα των εταιρειών Kymco, Kawasaki, Peugeot και το προσωπικό είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει κάθε σας απορία και να σας προτείνει τις καλύτερες για εσάς λύσεις. μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά. Μπορείτε εύκολα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας να κάνετε αγορές και μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με ένα κλικ στο www.motoxouhellis.gr.

Η ομάδα της moto Ξουχέλλης εύχεται σε όλους καλή ξεκούραση με πολλές όμορφες και ασφαλείς βόλτες και ανανεώνει το ραντεβού της με τους μοτοσυκλετιστές τον Σεπτέμβρη με νέες προσφορές.

moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: