AGILITY 300i NOODOE

PEOPLE S-300i NOODOE

DOWNTOWN 350i TCS NOODOE

XCITING-S 400i NOODOE

AK 550i NOODOE

NOODOE Upgrade your ride 2020 στη moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ

Απόκτησε το Kymco scooter με noodoe που επιθυμείς, με έκπτωση έως και 700 ευρώ και μετέτρεψε κάθε σου διαδρομή σε μία αξεπέραστη multimedia εμπειρία.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το Kymco Noodoe θα γίνει ο νέος σου ψηφιακός συνεπιβάτης. Η εξελιγμένη πλατφόρμα πολυμέσων διαθέτει GPS Navigator με χάρτες της Ελλάδας, έξυπνη πυξίδα για να βρίσκεις χρήσιμα σημεία, φωτισμό καλωσορίσματος και δυνατότητα εύρεσης του scooter σου, ενώ παράλληλα εμφανίζει ειδοποιήσεις από το smartphone σου όταν το scooter είναι σταματημένο. Αν θέλεις να ανεβάσεις level στις διαδρομές σου δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ και να αποκτήσεις το μοντέλο της Kymco που επιθυμείς εξοπλισμένο με Noodoe σε χαμηλότερη τιμή. Ας τα δούμε αναλυτικά:

AGILITY 300i NOODOE

Αρχική τιμή: 4.470 ευρώ

Νέα τιμή: 4.195 ευρώ
Το νέο Agility είναι πλούσια εξοπλισμένο, με κομψή σχεδίαση ευρωπαϊκού αέρα, δουλεμένη στο κέντρο σχεδίασης που διατηρεί η Kymco στην Ιταλία. Τα φωτιστικά σώματα είναι Full LED, με τον προβολέα να διαθέτει τεχνολογία DRL (φώτα ημέρας), ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό υπάρχει αεροδυναμική ζελατίνα και -για πρώτη φορά στην κατηγορία- διαφανείς προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι, με αποτέλεσμα προστασία κορυφαίων προδιαγραφών από τα καιρικά φαινόμενα. Στον επίσης στάνταρ εξοπλισμό του νέου Agility 300i υπάρχει παροχή ρεύματος μέσω θύρας USB καθώς και σύστημα εκκίνησης και πολλαπλών λειτουργιών χωρίς κλειδί (keyless) 2ης γενιάς.

 

PEOPLE S-300i NOODOE

Αρχική τιμή: 4.995 ευρώ

Νέα τιμή:4.750 ευρώ
Η πέμπτη γενιά της οικογένειας People ενισχύεται σε μια κατηγορία κυβισμού που κεντρίζει την προσοχή όλο και περισσότερων αναβατών. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχουν και αρκετοί που προέρχονται από το χώρο της μοτοσυκλέτας, επιζητώντας επιδόσεις, στιβαρότητα και τροχούς 16 ιντσών. Tο People-S 300i, πέραν της σχεδιαστικής ανανέωσης, έχει δεχθεί και πολλή «κρυφή» δουλειά από τους μηχανικούς της Kymco, σε κινητήρα, πλαίσιο και μετάδοση. Ο υπερσύγχρονος κινητήρας των 299cc αποδίδει 27,34 ίππους και έχει σχεδόν τετράγωνες διαστάσεις προκειμένου να επιτυγχάνει την καλύτερη δυνατή απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών του. Κάθε μέρος του, κινούμενο ή μη, έχει σχεδιαστεί εκ νέου και για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά που μειώνουν στο ελάχιστο τις απώλειες. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνονται καλύτερες αποδόσεις και η κατανάλωση παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.
 

DOWNTOWN 350i TCS NOODOE

Αρχική τιμή: 5.595 ευρώ

Νέα τιμή: 5.195 ευρώ
Με το μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η Kymco παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown στοχεύοντας να συνδυάσει την άνεση που προσφέρει ένα Touring Scooter με την εμφάνιση και τη δύναμη ενός Sport. Ένα σκούτερ δύο-σε-ένα. Το νέο άκαμπτο πλαίσιο, τα συστήματα ABS και TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) οι άνετοι χώροι και ο νέος G5-SC κινητήρας προδιαγραφών Euro-4 με αυξημένη απόδοση, υπόσχονται ασφάλεια, απόλυτη ευελιξία, άνεση και oικονομία, εντός και εκτός πόλης. Οδήγησε το σήμερα και νιώσε από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της «Απόλυτης εμπειρίας οδήγησης»!

 

XCITING-S 400i NOODOE

Αρχική τιμή: 6.695 ευρώ

Νέα τιμή: 5.995 ευρώ

Το νέο XCITING-S 400 με το σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ , άνεσης και υψηλής απόδοσης. Βελτιωμένο παντού με νέο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, βελτιωμένο G5-SC κινητήρα με την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία, προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα  σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του ταμπλό. Προβολείς LED με φώτα ημέρας που αποτελούν  την αισθητική υπογραφή του νέου XCITING-S αυξάνοντας την επιθετικότητα και το τονίζοντας το δυναμικό του σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα.

 

AK 550i NOODOE

Αρχική τιμή: 9.595 ευρώ

Νέα τιμή: 8.995 ευρώ

Η αιχμηρή σχεδίαση του ΑΚ 550 είναι διάχυτη σε όλο το μήκος της σιλουέτας και αναδεικνύει τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Η συναρμογή και η βαφή των πλαστικών μερών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, χωρίς τριγμούς και κραδασμούς. Η σέλα, είναι αναπαυτική με πλούσιο αφρώδες. Αρκετός είναι ο χώρος και για τον συνεπιβάτη, όπου σε συνδυασμό με τις μεγάλες πρακτικές χειρολαβές δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα ακόμα και σε μακρινές αποστάσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα επαρκεί για την τοποθέτηση ενός full face και ενός jet κράνους. Δύο ντουλαπάκια αριστερά και δεξιά στο εσωτερικό της ποδιάς, εκτός από έξτρα χώρο για μικροαντικείμενα διαθέτουν υποδοχή USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Στον στάνταρ εξοπλισμό ανήκουν οι θερμαινόμενες χειρολαβές, η ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το χειρόφρενο, το keyless σύστημα και το σύστημα διασύνδεσης noodoe, που μέσω ειδικής εφαρμογής για smartphone δίνει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες και σε χρήσιμες ενημερώσεις. Η καρδιά του νέου ΑΚ 550, είναι ένας υδρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής. Τα 550 κυβικά, από τα οποία πήρε το όνομα του το ΑΚ 550, αποδίδουν 53,5 ίππους στις 7.500 σαλ και 5,6 κιλά ροπής στις 5.500 σαλ.

 

Μη χάνεις χρόνο γιατί η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Ιουλίου 2020. Επισκέψου σήμερα τη moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ για να δείς όλα τα μοντέλα που βρίσκονται σε προσφορά καθώς και όλη τη γκάμα των εταιρειών KymcoKawasaki και Peugeot μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: