• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Yamaha XMAX 300 Roma Edition

Yamaha XMAX 300: Ειδική έκδοση «Roma Edition»

 

Μια νέα έκδοση προς τιμήν της αιώνιας πόλης, για το πασίγνωστο Yamaha XMAX 300 και την αγορά της Ιταλίας. Πως σας φαίνεται;

YAMAHA: XMax με δώρα αξίας 440 ευρώ

Η Yamaha παρουσίασε την νέα έκδοση του XMAX 300, ονόματι Roma Edition, προς τιμήν μίας από τις σημαντικότερες και ιστορικότερες πόλεις του κόσμου. Πρόκειται για μια ακόμη ειδική έκδοση προς τιμήν της Ρώμης από την Yamaha, η οποία το έχει ξανακάνει με το Majesty 250 την δεκαετία του 1990, η οποία πλέον είναι 30 χρόνια πίσω.
 
Το Yamaha XMAX 300 Roma Edition δεν έχει αλλαγές σε μηχανολογικό επίπεδο από τις «απλές» εκδόσεις, παρά μόνο διαφορετικά γραφικά, μοναδικά για την περίσταση. Στα πλαστικά της ουράς εμφανίζεται το Kολοσσαίο, ενώ στα πλευρικά φαίρινγκ του εμπρός μέρους βλέπει κανείς όλες τις γειτονιές της πόλης. Μια κοντή ζελατίνα βρίσκεται στην θέση της εργοστασιακής, ενώ τα μαρσπιέ εμπρός είναι αλουμινένια.
 
Η ειδική έκδοση θα παραχθεί σε 130 κομμάτια, τα οποία θα διατεθούν μόνο από το δίκτυο διανομέων Yamaha της Ρώμης, στην τοπική τιμή των 6.240 ευρώ (200 ευρώ ακριβότερα από την βασική έκδοση).
 
Ο επικεφαλής της Yamaha Ιταλίας, Andrea Colombi, είπε για την νέα έκδοση: «Στην Ρώμη, πριν από το lockdown, περίπου 300.000 δίκυκλα οχήματα κυκλοφορούσαν καθημερινά, σε ένα από τα ωραιότερα και παλιότερα συστήματα δρόμων στον κόσμο.(…) Για να δημιουργήσουμε αυτή την περιορισμένη έκδοση, φανταστήκαμε έναν μοντέρνο μονομάχο, αθλητικό τύπο και περήφανο για την πόλη του, που η καθημερινή του πρόκληση είναι η αρένα της πόλης. Ένα άτομο με την επιθυμία, το θάρρος και την δύναμη να ξεκινήσει ξανά».