Στιγμιότυπο από την αναμνηστική φωτογράφηση της ομάδας Monster Yamaha MotoGP 2021.

Yamaha: Παρουσίασε την ομάδα MotoGP 2021

Αποκαλυπτήρια για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha για το MotoGP του 2021, με τους Fabio Quartararo και Maverick Vinales να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο. Δείτε περισσότερα…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Με μια ζωντανή εκδήλωση που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες, η Yamaha παρουσίασε την εργοστασιακή ομάδα MotoGP του 2021. Με την YZR-M1 έτοιμη για αγώνες και βαμμένη στα χρώματα του μαύρου και του μπλε, με το Monster Energy Drink να παραμένει ο χορηγός ονομασίας στην ομάδα, οι Fabio Quartararo και Maverick Vinales ετοιμάζονται να τρέξουν στις πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος.
 
Ο Fabio Quartararo είναι φυσικά το νέο πρόσωπο στην ομάδα, αντικαθιστώντας τον θρυλικό Valentino Rossi, ο οποίος θα αγωνίζεται με την Petronas Yamaha. Ο 22χρονος superstar που υπήρξε η αποκάλυψη της σεζόν του 2019, δήλωσε ενθουσιασμένος για την έναρξη της νέας σεζόν στην νέα του ομάδα και δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για την επιστροφή στην δράση.
 
Ο Maverick Vinales ετοιμάζεται για την 4η χρονιά του στην ομάδα των «μπλε», αφού έτρεξε με την Μ1 για πρώτη φορά το 2017. Για την φετινή σεζόν, σχολίασε την σημασία της συγκέντρωσης στην σεζόν που ξεκινάει, αφήνοντας πίσω μια «τρελή χρονιά για όλους», όπως χαρακτήρισε το 2020. Επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος παραμένει ο Lin Jarvis. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η Yamaha ήταν ο κατασκευαστής με τις περισσότερες νίκες στην σεζόν του 2020, πετυχαίνοντας 7 νίκες σε 14 αγώνες.