Yamaha ΜΤ-15: Προάγγελος νέου ΜΤ-125;

Η αποκάλυψη του νέου μοντέλου στην Ταϋλάνδη πυροδοτεί σενάρια ανανέωσης, και στο… τελευταίο μοντέλο της σειράς ΜΤ που δεν έλαβε φρεσκάρισμα. Πως σας φαίνεται;

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Οι Valentino Rossi και Maverick Vinales δεν πήγαν Ταϋλάνδη μόνο για να… τρέξουν, καθώς έδωσαν το «παρών» και στην παρουσίαση του νέου ΜΤ-15 από την Yamaha. Πρόκειται για ένα μοντέλο της σειράς ΜΤ που απευθύνεται στις ασιατικές αγορές, για αυτό και εξοπλίζεται με τον κινητήρα των 150 κ.εκ. Δέιτε παρακάτω το νέο μοντέλο και αμέως κάτω του, το ήδη υπάρχον και προσέξτε πόσο μεγάλες είναι οι αλλαγές. 





Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει τεράστιες εμφανισιακές αλλαγές, που το φέρνουν σαφώς πιο κοντά με τα μεγαλύτερα μοντέλα της γκάμας και ιδιαίτερα το ΜΤ-09. Η κατασκευαστική δομή της μοτοσυκλέτας αποκρύπτεται σε μεγαλύτερο βαθμό, από τα πλαστικά της τμήματα, ενώ ριζικά ανανεωμένη είναι η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα του μοντέλου εμπρός. Θυμίζουν απροκάλυπτα πρόσωπο, αναφερόμενα στα αντίστοιχα των ΜΤ-09 και ΜΤ-10.



Ωστόσο, αν η νέα μοτοσυκλέτα έρθει στην Ευρώπη, θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι θα φτάσει σε έκδοση 125 κυβικών, εξού και γίνεται λόγος περί νέου ΜΤ-125. Η πρακτική παρουσίασης της ίδιας μοτοσυκλέτας, με διαφορετικούς κινητήρες ανάλογα με την αγορά, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, άλλωστε.

Εσάς πως σας φαίνεται η νέα μοτοσυκλέτα; Προς το παρόν, περιμένουμε more info…