• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Voge 650DS: 650αρι adventure και για Α2 δίπλωμα

Voge 650DS: 650αρι adventure και για Α2 δίπλωμα

To νέο μεσαίο adventure μοντέλο της Voge έρχεται με σύγχρονο Euro-5 κινητήρα, πλούσιο εξοπλισμό και κορυφαία περιφερειακά για εντός και εκτός δρόμου περιπέτειες.

Δες ποια εξάτμιση Akrapovic σου ταιριάζει

VOGE: Δες το πιο vintage 500άρι

Το 650DS ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων adventure και μοιράζεται το ίδιο πάθος για περιπέτεια και πολυχρηστικότητα με τα ομόσταυλα 300 και 500DS. Η εμφάνιση του συνάδει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κατηγορίας περιπέτειας. Τα προστατευτικά κάγκελα, το ρύγχος στο μπροστινό μέρος, η προστατευτική ποδιά του κινητήρα , οι ακτινωτοί τροχοί, το ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης, ο μπροστινός 19αρης τροχός και τα ελαστικά διπλής χρήσης συμπληρώνουν τη σκληροτράχηλη εικόνα του 650DS και μαρτυρούν τις δυνατότητες του για κίνηση και σε εκτός ασφάλτου διαδρομές.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook » 
Η μεγάλη έκπληξη αφορά τον κινητήρα του ο οποίος σε πείσμα των καιρών είναι μονοκύλινδρος παρά τα 652 κυβικά χωρητικότητας του. Δυνατός και με εγνωσμένη αξιοπιστία, αφού είναι πανομοιότυπος με αυτόν που τροφοδοτούσε το Husqvarna TR650, καθώς και διάφορα μοντέλα της BMW και ΚΤΜ. Είναι υγρόψυκτος με τετραβάλβιδη κεφαλή και 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, ενώ τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό της Bosch. Η απόδοση του φτάνει τους 48 ίππους στις 6.750 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 6,1 kg-m στις 5.500 σ.α.λ., ενώ το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 5 σχέσεων.


 
Το 650DS διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό με Full LED φωτισμό, έγχρωμη TFT οθόνη με δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, και tubeless ελαστικά. Το ύψος της σέλας, στα 805 χιλιοστά από το έδαφος, συνεισφέρει στην εύκολη πρόσβαση του αναβάτη, ενώ τα 192 κιλά (στεγνό) το μετατρέπουν σε μια εύκολα διαχειρίσιμη μοτοσυκλέτα ακόμα και στο χώμα. Παράλληλα, ξεχωρίζει και σε επίπεδο περιφερειακών με δίσκους σε σχήμα μαργαρίτας της Nissin με δικάναλο σύστημα ABS της Bosch και αναρτήσεις της KYB με μεγάλες διαδρομές. Η μεγάλη απόσταση απο το έδαφος στα 200 χιλιοστά, το ρεζερβουάρ των 18 λίτρων, η σχάρα αποσκευών και οι διαθέσμιες επιλογές στον εξοπλισμό για τοποθέτηση τριβάλιτσου, καθώς και οι τροχοί με διαστάσεις 110/80-19 μπροστά και 150/70-17 πίσω, αναδεικνύουν τις τουριστικές αλλά και εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου. 

Η τιμή του νέου Voge 650DS είναι 6.995 ευρώ
Υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση “DSX” με ακτινωτές ζάντες και tubeless ελαστικά στα 7.295 ευρώ
Με την αγορά ενός 650DS διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, στα 750 ευρώ (από 1.050 ευρώ)

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »