Αυτή είναι η τιμή του νέου Voge 500DS!

Voge 500DS: Αυτή είναι η τιμή του!

Μάθαμε την τιμή της νέας μοτοσυκλέτας της Vοge, 500DS, που ήρθε στην Ελλάδα πριν μερικές ώρες. Πόσο λέτε ότι κοστίζει;

Το Voge 500DS είναι μια νέα μοτοσυκλέτα Adventure, που έρχεται στην χώρα μας και μπαίνει δυναμικά σε μία πολύ αγαπητή κατηγορία. Με περιφερειακά από κορυφαίες μάρκες, premium ποιότητα κατασκευής και πολυχρηστική πλατφόρμα, το μοντέλο φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων αναβατών και σήμερα, μάθαμε και την τιμή του! 

To Voge 500DS θα κοστίζει λοιπόν, 5.955 ευρώ, όπως μας ανακοινώθηκε. 

Πρόκειται για μια πολυχρηστική μοτοσυκλέτα περιπέτειας μεσαίου κυβισμού με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού. Ο κινητήρας της είναι δικύλινδρος σε σειρά, κυβισμού 500 κ.εκ. και αποδίδει 47 ίππους, ακριβώς στο όριο απόδοσης για οδήγηση και με το δίπλωμα A2. Ο κινητήρας τροφοδοτείται με τελευταίας τεχνολογίας ψεκασμό της Bosch, φέρει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και αντικραδασμικό άξονα που εξασφαλίζει πολύ ομαλή λειτουργία.
 
Σε επίπεδο περιφερειακών, η Voge 500DS φέρει αναρτήσεις της Kayaba εμπρός και πίσω, με ανεστραμμένο πιρούνι και monoshock αμορτισέρ αντίστοιχα. Το σύστημα φρένων εξοπλίζει η Nissin εμπρός και πίσω, ενώ το ABS είναι της Bosch.
 
Το επίπεδο εξοπλισμού για την άνεση και την χρηστικότητα του αναβάτη είναι πολύ υψηλό: Το Voge 500DS φέρει οθόνη TFT με συνδεσιμότητα Bluetooth και πληθώρα ενδείξεων, ενώ υπάρχει και σύστημα απεικόνισης της πίεσης των ελαστικών. Για τους ταξιδιώτες και τους αναβάτες με όρεξη για περιπέτεια, η Voge 500DS είναι εξοπλισμένη με περιμετρικά προστατευτικά κάγκελα και σχάρα με υποδοχή Top Case, αλλά και έτοιμες βάσεις για τριβάλιτσο, που προσφέρεται στον έξτρα εξοπλισμό.