Μια έκκληση βοήθειας από την Two Wheels for Life...

Two wheels for life: έκκληση για υποστήριξη

Την επείγουσα ανάγκη για νέες συνδρομές και υποστήριξη επισήμανε ο φιλανθρωπικός οργανισμός Two Wheels for Life, εν όψει μιας πιθανής επέλασης του κορωνοϊού στην Αφρική. Δείτε περισσότερα.

Η οργάνωση Two Wheels for Life πραγματοποιεί φιλανθρωπικές δράσεις στην Αφρική, χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτες: Από πόρτα σε πόρτα, προσφέρει υποστήριξη και βοήθεια υγειονομικού χαρακτήρα στα απομακρυσμένα χωριά της Αφρικής και εξασφαλίζει τους περισσότερους πόρους της από το MotoGP, μέσα από δράσεις με μεγάλα βραβεία που διοργανώνει. Με το πρωτάθλημα να έχει σταματήσει, η λειτουργία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και μάλιστα σε κρίσιμη στιγμή, επί της έξαρσης του κορωνοϊού.

Με επιστολή που δημοσίευσε, η οργάνωση τονίζει την σημασία της απρόσκοπτης λειτουργίας της στις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε και προσκαλεί τυχόν ενδιαφερόμενους να υποστηρίξουν της εργασίες της, με μικρές μηνιαίες δωρεές. Ακόμα, τονίζει ότι με την επανέναρξη της σεζόν MotoGP του 2020, η Two Wheels For life θα συνεχίσει να προσφέρει τις μοναδικές εμπειρίες που «κανονίζει» σε συνεργασία με την Dorna, διατηρώντας τον σκοπό της στο ακέραιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της Two Wheels for Life κάνοντας ένα κλικ εδώ.