Triumph Sidecar «Cold Brew»: Διανομές με στυλ

Τι κάνεις όταν κανένας τρόπος που μπορείς να έχεις, για να μοιράζεις τον Cold Brew καφέ που φτιάχνεις, δεν σου αρέσει; Δημιουργείς τον δικό σου!

Ο Tom Guilroy ήθελε να δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, με δύο σκοπούς: Από την μία, να φτιάξει ένα όχημα για να κάνει διανομές… cold brew καφέ, από την άλλη να δημιουργήσει ένα διαχρονικό όχημα με υπερπολυτελή εικόνα, όπως ένα καλό ρολόι Rolex. Το αποτέλεσμα ήταν τελικά, η μοτοσυκλέτα με sidecarπου βλέπετε στις εικόνες.

Βάση της κατασκευής ήταν μια Triumph Scrambler του 2009. Βάσει των απαιτήσεων εμφάνισης που έθεσε ο Guilroy, η μοτοσυκλέτα έπρεπε να έχει πολύ καθαρές γραμμές, αλλά και στοχευμένες βελτιώσεις. Το πιρούνι αντικαταστάθηκε, με μια νέα ανεστραμμένη μονάδα 54 χιλιοστών από  μία Tiger, μια νέα custom τιμονόπλακα και τα διπλά δισκόφρενα της Tiger, επίσης. Η πίσω ανάρτηση φέρει δύο αμορτισέρ της K-Tech τεχνολογίας χωρίς ελατήριο, που αυξάνει την άνεση κατά την οδήγηση, ενώ αλλάχθηκαν και οι τροχοί με νέες ακτινωτές ρόδες, ειδικού κράματος.

Στο μπροστά μέρος, ο Tom έφτιαξε μια μινιμάλ μάσκα, με ένα φωτιστικό σώμα και άλλαξε πολύ την μορφή του «πιλοτηρίου» με custom χειριστήρια. Στον κινητήρα, χρησιμοποιείται νέα εξάτμιση και φίλτρο αέρα, που τον βοηθούν να «αναπνεύσει» καλύτερα.

Το αμαξίδιο ήταν φυσικά το άλλο μισό της δουλειάς και στην περίπτωση της μοτοσυκλέτας του Guilroy, δέχθηκε ειδικές τροποποιήσεις, προκειμένου να φιλοξενήσει τον ψύκτη του καφέ στο εσωτερικό του. Παράλληλα, θεαματική είναι η δουλειά που έγινε στην διαμόρφωση του καθίσματος του, με καφέ δέρμα και ραφές στο χέρι.

Το λευκό χρώμα, με τις μαύρες και μπρονζέ λεπτομέρειες του φινιρίσματος, εξασφαλίζει ότι η μοτοσυκλέτα μπορεί να μείνει διαχρονική. Πως σας φαίνεται;