• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Triumph: Ετοιμάζει motocross και enduro

Με επίσημη ανακοίνωση η Triumph επιβεβαιώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη μιας ολόκληρης γκάμας motocross και enduro μοτοσυκλετών και συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα του χώρου. Δείτε ποιους έχει επιστρατεύσει για την ανάπτυξή τους.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

TRIUMPH: Νέα οικογένεια Modern Classic

Δελτίο τύπου Triumph

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η
Triumph με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης γκάμας ολοκαίνουργιων μοτοσυκλετών Motocross και Enduro βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Συμμετέχοντας στην κορυφαία και παγκοσμίου φήμης γκάμα μοτοσυκλετών μας, αυτή η ολοκαίνουργια οικογένεια αγωνιστικών MX και Enduro θα φέρει όλη τη μηχανολογική τεχνογνωσία της Triumph στους αναβάτες και τους αγωνιζόμενους παγκοσμίως. Αυτό θα συνοδεύεται από μια στιγμή ορόσημο για την Triumph και τον κόσμο των αγώνων MX και Enduro - ένα ολοκαίνουργιο εργοστασιακό πρόγραμμα αγώνων Triumph, και μια δέσμευση για συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος κορυφαίου επιπέδου τόσο στις σειρές Motocross όσο και Enduro.

Σε συνδυασμό με αυτή τη δέσμευση, να αγωνιστεί και να κερδίσει στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, η Triumph με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι ο παγκόσμιος θρύλος του Motocross Ricky Carmichael και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Enduro Iván Cervantes έχουν ενταχθεί στην οικογένεια Triumph ως ενεργοί συνεργάτες τόσο στις δοκιμές μοτοσυκλετών όσο και στην προετοιμασία για αγώνες. Τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσει ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος για την παρουσίαση και την αποκάλυψη των μοτοσυκλετών, καθώς και το πρόγραμμα αγώνων και η πλήρης ιστορία σχετικά με τα πλεονεκτήματα του προϊόντος που προσφέρουν οι νέες Triumph MX και Enduro.

Nick Bloor: Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles Ltd:

«Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τη μάρκα Triumphστο οποίο όλοι στην Triumph είναι απίστευτα ενθουσιασμένοι που συμμετέχουν. Είμαστε 100% αφοσιωμένοι να επιτύχουμε μακροχρόνιο αντίκτυπο σε αυτόν τον εξαιρετικά ανταγωνιστικό και απαιτητικό κόσμο, με τη μοναδική φιλοδοξία να προσφέρουμε μια νικηφόρα σειρά μοτοσυκλετών για μια εντελώς νέα γενιά αναβατών Triumph».

Ricky Carmichael:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι συμμετέχω στην οικογένεια Triumph και ακόμη πιο ενθουσιασμένος που συμμετέχω στη νέα τους προσπάθεια στην κατηγορία προϊόντων εκτός δρόμου. Αυτή είναι μια απίστευτη ευκαιρία για μένα να συμμετάσχω σε αυτήν την ιστορική μάρκα και νιώθω τιμή και ταπεινοφροσύνη που είμαι μέρος της εξέλιξης και της παρουσίασης των εκτός δρόμου μοτοσυκλετών τους. Το να χτίζω κάτι από το μηδέν είναι κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η αφοσίωση και το πάθος της Triumph να αναπτύξει ένα κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία. Όλοι με τους οποίους συμμετείχα σε αυτό το έργο από τους μηχανικούς, τις ομάδες σχεδιασμού, το τμήμα Ε & Α, κ.λπ., έχουν δείξει εξαιρετικό πάθος για αυτό που κάνουν και αυτή είναι μια συνταγή επιτυχίας και κάτι που αγαπώ να συμμετέχω. Όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και αυτό είναι το καλύτερο. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη μάρκα Triumph, γνωρίζετε ήδη ότι η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, και τα μοντέλα εκτός δρόμου θα ακολουθήσουν σύμφωνα με το παρελθόν! Δεν είναι μόνο αυτές οι συναρπαστικές στιγμές για μένα, αλλά είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη βιομηχανία εκτός δρόμου να προσθέσει μια άλλη μάρκα στο μείγμα και στις ευκαιρίες που υπάρχουν στο μέλλον για όλους τους καταναλωτές εκτός δρόμου. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις όταν αυτά τα μοντέλα βρεθούν στις εκθέσεις των ντίλερ».

Iván Cervantes:

«Μου άρεσαν πολύ οι μοτοσυκλέτες της Triumph από όταν ήμουν μικρό παιδί, να τις βλέπω σε ταινίες και στην τηλεόραση. Επομένως, το να δουλεύω με την Triumph από την αρχή αυτού του πρότζεκτ, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για μένα, όχι μόνο επειδή συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες μάρκες μοτοσυκλετών στον κόσμο, αλλά και ως το να είμαι μέρος του να χτιστεί κάτι από το μηδέν. Αποτελεί ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για οποιονδήποτε αγωνιζόμενο! Όπως και εγώ, όλοι με τους οποίους συνεργάζομαι στην Triumph είναι επικεντρωμένοι να κάνουν τις μοτοσυκλέτες όσο καλύτερες μπορούν. Ανυπομονώ να δω τις μοτοσυκλέτες να ανταγωνίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά ανυπομονώ επίσης όταν μπορώ να βρεθώ σε έναν ντίλερ της Triumph και να ξέρω ότι συμμετείχα σε αυτό το πολύ ξεχωριστό έργο πρότζεκτ».

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »