• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο MICHELIN Anakee Adventure παρουσιάστηκε στην EICMA

 

Tο νέο MICHELIN Anakee Adventure, θα εξοπλίζει τη νέα BMWR 1250 GS, καθώς απέσπασε ήδη το σχετικό δελτίο αναγνώρισης (homologation).

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Με αυτήν την κίνηση, η BMW και η Michelin, δύο παγκοσμίου φήμης εταιρείες που έχουν αναγνωριστεί για την ιδιαίτερη τεχνογνωσία και τα υψηλά ποιοτικά τους standards, ενισχύουν τη συνεργασία τους, σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. 

Tο νέο MICHELIN Anakee Adventure προστίθεται στην γκάμα των ελαστικών on-off της Michelin, μαζί με το MICHELIN Road 5 Trail (για 100% χρήση στο δρόμο) και το MICHELIN Anakee Wild (50% δρόμου / 50% off-road). Το νέο ελαστικό, που ειναι σχεδιασμένο για χρήση κατά 80% στο δρόμο και κατά 20% εκτός δρόμου, έρχεται να καλύψει ακόμα περισσότερες ανάγκε ςτων αναβατών, ανάλογα με το πόσο συχνά οδηγούν τη μοτοσυκλέτα τους σε off-road συνθήκες.


Tο MICHELIN Anakee Adventure ξεχωρίζει για την εξαιρετική πρόσφυση που προσφέρει σε βρεγμένο οδόστρωμα, με τα νέα μείγματα πυριτίου που εμπλουτίζουν τη γόμα του. Συνδυάζει απαράμιλλες επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα με σταθερότητα και αντοχή στη φθορά, χάρη στις πατενταρισμένες τεχνολογίες διπλής γόμας της Michelin – τη MICHELIN Dual Compound 2CT και τη MICHELIN Dual Compound 2CT+. Παράλληλα, το νέο, πιο ανοιχτό σκάλισμα που διαθέτει προσφέρει την απαραίτητη έλξη στα εκτός δρόμου εδάφη και στα μονοπάτια.

Ο Matthew Ye, Senior Vice President Worldwide, 2 Wheel Business Line της Michelin, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την  BMW Motorrad ξεκίνησε το 2005, οταν αρχίσαμε να εξοπλίζουμε την εμβληματική σειρά των BMW GS. Tο νέο MICHELIN Anakee Adventure σχεδιάστηκε για να ικανοποιεί τις ανάγκες αυτών των πελατών της BMW Motorrad που χρησιμοποιούν κάθε μέρα την adventure μοτοσυκλέτα τους, αλλά τους αρέσει να την απολαμβάνουν και σε off-road οδήγηση».

Η κυκλοφορία του νέου ελαστικού θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο.